Augalai užauga iki 60 cm aukščio, tamsiai violetiniais lapais, kurie ir vartojami maistui. Iš jų verdamos sriubos, gaminamos salotos, tinka maisto puošimui. Augalai pakenčia ir didesnius šalčius, todėl palikę juos žiemoti lauke, galėsite skinti šviežius lapus ir gruodžio mėnesį.
Laiškinių svogūnų veislė. Vegetacijos periodas - 60–75 dienos. Auginama dėl sustorėjusių stiebų ir laiškų. Laiškai vešlūs, tamsiai žali, švelnaus skonio. Atsparūs sausrai ir žemai temperatūrai. Geriausiai auga sukultūrinto priesmėlio, lengvo priemolio dirvoje. Auginami šiltnamiuose, lauke po priedangomis ir atvirame grunte. Auginant lauke vegetacijos...
Ankstyva, greitai auganti ir lengvai auginama veislė, atspari miltligei. Užauga per 60 dienų. Lapeliai žali, dideli, ovalūs, švelnaus skonio, sultingi, riešutų prieskonio. Nelinkusios gelsti. Sėjamos keletą kartų per vegetaciją. Ankstyvam pavasario derliui sėjamos iš rudens. Auginamos šiltnamyje ir lauke. Vartojamos kaip salotos.
Stipraus augimo, aukštaūgių, avietinių pomidorų hibridinė veislė. Hibridas atsparus pomidorų mozaikos virusui, 1 rasės fuzarioziniam vytuliui, lapų rudajai dėmėtligei, stemfiliozei bei verticiliozei. Vaisiai mėsingi, apvalūs, sveria 190–210 g, nelinkę trūkinėti, be žalios dėmės prie vaiskočio, labai skanūs ir aromatingi. Vartojami švieži. Auginami...
Plastikinės kopetėlės augalams, spalva ruda, 20x67cm.
Vienmetės 60 cm aukščio gėlės. Žiedai 5 cm skersmens, augalas šakotas. Geriausiai auga derlingoje, laidžioje vandeniui ir orui dirvoje, saulėtoje vietoje. Atsparios šalnoms. Sodinamos vienmečių gėlių gėlynuose, žiedai skinami. Pražysta praėjus 90 dienų po sėjos. Sėklos, esant +18 °C temperatūrai, sudygsta per 7—11 dienų. Galima sėti ir spalio mėnesį...
Vienmečiai aromatingi prieskoniniai, dekoratyvūs ir medingi augalai. Maistui naudojami švieži ir džiovinti stiebai su lapais. Tinka mėsos, varškės, daržovių patiekalams gardinti. Auginami lysvėse, balkonuose, ant palangės. Į dirvą sodinami - daigeliai.
Ankstyva veislė, vaisiai nedideli, sveria 2–3 kg. Odelė minkšta, minkštimas gelsvas, saldus su riešutų prieskoniu, tinka konservuoti. Iš šių moliūgų gaminamos salotos, verdamos uogienės.
Augalai užauga iki 40-60 cm aukščio. Lapai sodrios žalios spalvos, labai garbanoti. Iš jų verdamos sriubos, gaminamos salotos, tinka maistui puošti. Augalai ištveria net iki –15 °C šalčius, todėl palikę juos žiemoti lauke, galėsite skinti šviežius lapus ir gruodžio mėnesį.
Žalioje kavoje 10 kartų daugiau antioksidantų, nei žalioje arbatoje.
VAISTINĖS MELISOSDaugiamečiai vaistiniai, prieskoniniai, medingi augalai. Lapai ir žiedai skleidžia malonų, gaivų, citrinas primenantį kvapą. Šviežiomis ir džiovintomis žolėmis skaninami patiekalai, kuriems tinka citrinų aromatas. .
Aukščiausios kokybės visavertis ėdalas suaugusioms katėms iš vištienos filė drebučiuose.AprašymasSudėtis: 82% mėsa ir gyvulinės kilmės produktai (8%), augalinės kilmės subproduktai (inulinas 0,4%), mineralinės medžiagos. Be dažiklių, be konservantų.Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 8,5%, žali aliejai ir riebalai 4,5%, žali pelenai 2,0%, žalia...