TILANDSIJA (TILLANDSIA) BAILEY 6Ø15H *Prekės nuotrauka yra informacinio pobūdžio. Originali prekės spalva ir matmenys gali skirtis nuo nuotraukoje pavaizduotos.
Kodas: 0000001211245

TILANDSIJA (TILLANDSIA) BAILEY 6Ø15H

Tillandsia

Augalo aukštis, cm


15

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Tilandsija (Tillandsia)
Bromelijinių šeimos epifitinis augalas, kuris šaknimis tvirtinasi prie medžių kamienų ar uolienų. Natūraliai auga Šiaurės, Centrinėje ir Pietų Amerikoje, Karibų jūros salose.
Laikymas: reikia gaivaus oro, todėl tinkama vieta ten, kur galima atidaryti langą ir įleisti gryno oro.
Apšvietimas: saulėta vieta, tik apsaugota nuo tiesioginių saulės spindulių.
Temperatūra: 15–20 °C.
Laistymas: reikėtų mirkyti 2–4 kartus per savaitę ir papildomai nupurkšti distiliuotu vandeniu. Jeigu mirkoma kitokiame vandenyje, augalų lapų sporos užsikemša nuo kalkių ir laikui bėgant augalas žūsta. Žalioms tilandsijoms reikia daugiau drėgmės negu toms, kurių lapai pilki arba sidabriniai. Jeigu augalo lapai sukasi ir džiūsta, tai pirmas požymis, kad trūksta drėgmės.
Substratas: nereikalingas. Auginama stikliniuose, moliniuose induose.
Tręšimas: tilandsija jautri pertręšimui, todėl reikėtų tai daryti saikingai. Naudoti bromelijiniams augalams skirtas trąšas, kuriose nėra vario.
Genėjimas: nebūtinas.

Charakteristikos
Augalo aukštis, cm15
Prekinis ženklasJ.VAN VLIET
Augalo grupėLapinės gėlės

Geriausia pirkti viską kartu!

SUBSTRAL LAPINIŲ AUGALŲ TRĄŠŲ LAZDELĖS
+ +
Komplekto kaina
7,41 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.