KALVORĖ (ECHEVERIA PURPUSORUM) 10,5Ø15H *Prekės nuotrauka yra informacinio pobūdžio. Originali prekės spalva ir matmenys gali skirtis nuo nuotraukoje pavaizduotos.
Kodas: 0000001233032

KALVORĖ (ECHEVERIA PURPUSORUM) 10,5Ø15H

Echeveria purpusorum

Augalo aukštis, cm


15

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Kalvorė (Echeveria)
Priklauso storalapių šeimai, natūraliai auga Centrinėje ir Pietų Amerikos dalyse. Dekoratyvus, storalapis augalas, ant trumpo stiebo užauginantis storus, sultingus lapus, kuriuos suformuoja į rozetes. Kalvorių būna įvairiausių spalvų – nuo žalios iki ryškiai violetinės. Žiedus iškelia nusvirusiose kekėse, gali būti įvairių spalvų. Augalas nelepus, todėl tiks ir pradedantiesiems augintojams.
Laikymas: rytinėje arba vakarinėje pusėje.
Apšvietimas: reikalinga šviesi vieta, tačiau nepakenčia tiesioginių, labai kaitrių saulės spindulių. Būtina ryški šviesa, norint išlaikyti veislei būdingą spalvą.
Temperatūra: 15–25 °C.
Laistymas: saikingai, nes vandens perteklių kaupia lapuose. Substratas tarp laistymų turi pradžiūti. Vanduo turi būti kambario temperatūros. Laistant saugoti, kad lapų pažastyse neužsistovėtų vanduo.
Ramybės laikotarpis: žiemą laikyti 5–10 °C temperatūroje su papildomu apšvietimu ir rečiau laistyti nei įprastai. Jeigu žiemoja šiltesnėje patalpoje, augalas ištįsta.
Substratas: laidus vandeniui, su gausiomis žvyro, smėlio priemaišomis.
Tręšimas: gegužę–rugpjūtį kas 2 savaites skystomis sukulentų trąšomis.
Genėjimas: nereikalingas.
Persodinimas: kas 1–2 metus į platų vazoną.
*Prekės nuotrauka yra informacinio pobūdžio. Originali prekės spalva ir matmenys gali skirtis nuo nuotraukoje pavaizduotos.

Charakteristikos
Augalo aukštis, cm15
Prekinis ženklasJ.VAN VLIET
Augalo grupėSukulentai

Geriausia pirkti viską kartu!

BALTIC AGRO KAMBARINIŲ GĖLIŲ TRĄŠOS 1 L
+ +
Komplekto kaina
37,85 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.