SKIMIJA (SKIMMIA JAP.) RUBELLA 13Ø30H *Prekės nuotrauka yra informacinio pobūdžio. Originali prekės spalva ir matmenys gali skirtis nuo nuotraukoje pavaizduotos.
Kodas: 0000001206548

SKIMIJA (SKIMMIA JAP.) RUBELLA 13Ø30H

Skimmia

Svoris


1 kg

Augalo aukštis, cm


30

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Skimija (Skimmia) Visžalis daugiametis augalas, mūsų sąlygomis lauke nežiemoja, todėl auginamas kaip kambarinis. Būdingos dekoratyvios smulkių raudonų žiedelių šluotelės. Dažnai naudojama kaip kalėdinė puošmena. Laikymas: gerai jaučiasi vėsiausiame kambaryje. Vasarą galima išnešti į lauką. Apšvietimas: mėgsta ryškią šviesą. Temperatūra: 12–16 °C. Laistymas: reguliarus, leisti substratui pradžiūti. Toleruoja santykinę drėgmę, todėl galima lapus apipurkšti vandeniu. Ramybės laikotarpis: žiemą laikyti vėsiau ir sausiau. Substratas: smėlingas arba durpės, pH 3,5 – 4. Reikalingas geras drenažas, nes nepakenčia užmirkimo. Tręšimas: pavasario–rudens laikotarpiu kartą per mėnesį mineralinėmis žydinčių augalų trąšomis. Genėjimas: nukarpomi nužydėję žiedai. Persodinimas: kas 2–3 metus.

Charakteristikos
Aukštis30 cm
Svoris1 kg
Plotis13 cm
Augalo aukštis, cm30
Prekinis ženklasJ.VAN VLIET
Augalo grupėŽydinčios gėlės

Geriausia pirkti viską kartu!

COMPO UNIVERSALIOS TRĄŠOS 1 L
+ +
Komplekto kaina
18,43 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.