Vidutinio vėlyvumo, aukštaūgė (indeterminantinė), senovinė veislė. Užaugina išskirtinio skonio tamsiai raudonos spalvos pomidorus. Vaisių svoris – apie 300 g, derlius iš vieno augalo – apie 9 kg. Šios veislės pomidorai patiks tiems, kas mėgsta skanius, saldoko skonio vaisius. Pomidorai tinka salotoms, galima konservuoti. Sėklos sėjamos kovo mėnesį. Kad...
Ankstyva veislė. Užauga per 25–28 dienas po sėjos. Šakniavaisiai stambūs, apvalūs, raudoni, netrūkinėja. Minkštimas baltas, kartais su rožiniu atspalviu, sultingas, švelnaus skonio. Ridikėliai turi daug vitaminų, mineralinių medžiagų, juose yra fermentų, kurie gerina medžiagų apykaitą. Palankiausia temperatūra ridikėliams augti – 16–20 °C. Sėklos pradeda...
MONOKALIO FOSFATAS Fosforo ir kalio trąšos skirtos papildomai tręšti visiems augalams. Tręšti trąšas ištirpinus vandenyje augalų sėjos (sodinimo), aktyvaus augimo ir derėjimo metu. Trąšų norma: laistyti - 10-30 g/10 l vandens, purkšti – 20-50 g/10 l vandens. EB TRĄŠOS. Trąšų tipas: B.4. PK trąšos PK 52-34. Pakuotė: 500 g.
Daugiametės gėlės, vienoje vietoje gali augti 5–6 metus. Lengvai auginamos daugiamečių gėlių gėlynuose, ypač vertinamos kaip natūralistinių želdynų dalis. Žiedynai ryškūs, džiugina visą vasarą. Kraujažolės puikiai tinka sausoms puokštėms, nes gerai išsaugo spalvas. Be to, puikiai laikosi pamerktos. Taip pat jos rišamos į vantas ir naudojamos kvapnioms...
Vidutiniškai ankstyva šparaginių žirnių veislė. Augalai užauga apie 60 cm. aukščio. Tinkamos vartoti ankštys užauga per 50–65 dienas. Maistui vartojamos ankštys kartu su sėklomis. Tinka virti, troškinti, konservuoti, šaldyti. Geriausiai auga vidutiniškai sunkioje, laidžioje orui ir vandeniui dirvoje. Į tą pačią vietą rekomenduojama sėti žirnius tik po 4 –...
Žemaūgė, labai derlinga veislė. Vegetacijos periodas – 70–75 dienos nuo daigų pasodinimo. Vaisių forma primena kiaušinį. Sunokę – blizgia odele, šviesiai rožinės spalvos, sveria apie 40–50 g, nelinkę trūkinėti, gerai laikosi nuskinti. Auginama nešildomame šiltnamyje ar lauke.
Ankstyva (iceberg) gūžinių salotų tipo veislė. Užaugina nedideles 400 g svorio gūželes. Veislė vertinama dėl traškių, labai skanių lapų, kurie nebūna kartūs. Salotos ilgai nevysta nupjautos ir laikomos šaldytuve +3–5 °C temperatūroje. Auginamos pavasario, vasaros ir rudens derliui, lauke ir šiltnamiuose. Į nuolatinę vietą salotų daigai sodinami, kai turi...
MEADOW FLOWERS – specialus mišinys, skirtas sukurti visus metus žydinčią pievą jūsų norimoje vietoje. Mišinį sudaro daugiau nei penkiasdešimties skirtingų augalų sėklos. Tarp jų yra vejos, prieskoninių, pašarinių, ankštinių ir daugiamečių bei vienmečių gėlių sėklų. Spalvingi žiedai jus pradės džiuginti pavasario pabaigoje ir vieni kitus keis net iki...
Pagamintas iš itin patvarios medžiagos, atidaromas iš priekio, užrišamas. NAUDOJIMAS: tekstilinis maišelis / vazonėlis naudojamas daržovėms auginti ir išsaugoti jas visus metus. Naudojimas pavasarį: šakniavaisinėms daržovėms (morkoms, burokėliams ir kt.), bulvėms, pomidorams ir agurkams auginti maišeliuose. Tekstilinis vazonėlis / maišelis idealiai tinka...
Granuliuotos bechlorės kompleksinės trąšos, skirtos vynuogėms, aktinidijoms, kitiems vaiskrūmiams ir vaismedžiams tręšti.Tręšimo rekomendacijos: stenkitės tręšti lokaliai. Trąšas įterpkite į dirvą prieš pavasarinį sodinimą ir 3-4 kartus per vegetaciją: pavasarį vegetacijos pradžioje, prieš žydėjimą, po žydėjimo iki uogų brendimo, uogų brendimo metu. Po...
Stambiažiedė, arbatinė-hibridinė rožė, užauga iki 1 m aukščio. Žiedai labai taisyklingos formos, dideli, 5-10 cm skersmens. Dvispalvė - raudonai geltona su oranžiniu atspalviu. Švelniai kvepia. Žydi visą šiltąjį sezoną, pakartotinai. Nužydėjusius žiedus pašalinti. Atspari lietui, ligoms. Stiebai ilgi, veislė tinkama skynimui. Dirvožemis purus, laidus,...
Derlingas, atsparus žyduolių formavimuisi hibridas. Auginamas vėlyvam pavasario ir vasaros derliui. Lapai apvalūs, mėsingi, tamsiai žali, trumpu lapkočiu. Geriausiai auga derlingose dirvose. Špinatų lapai vertingi dėl juose esančių vitaminų, mineralinių ir kitų organizmui būtinų medžiagų. Iš lapų gaminamos salotos, košės, sriubos, juos galima konservuoti...