Kodas: 000000074100

BEGONIJA GUMBINĖ (BEGONIA)

Tipas: lauke auginama kaip vienmetis, kambaryje kaip daugiametis augalas.
Aukštis: 20–50 cm.
Drėgmė: vidutinė, nepakenčia perdžiūvimo. Laistyti kas dvi dienas.
Šviesa: saulėta, kai kurios rūšys gerai jaučiasi ir pusiau saulėtoje vietoje.
Gruntas: lengvas, derlingas ir laidus.
Žydėjimas: žiedų įvairovė labai plati, žiedai gali būti smulkūs tuščiaviduriai arba pilnaviduriai ir dideli. Žydi visą vasarą iki pat šalnų.
Pastabos: esant mažesnei temperatūrai ir didesnei drėgmei, begonijas pažeidžia pilkasis puvinys. Begonijų žiedai ir lapai labai trapūs, todėl reikėtų auginti užuovėjoje.
Auginimas: pakabinamuose vazonuose, balkonų loveliuose – kompozicijose su kitomis gėlėmis. Begonijos dažnai naudojamos miesto gėlynų kompozicijose.
Rūšys: gumbinė (Begonia tuberhybrida), krūminė, visadžydė (Begonia semperflorens).

*Prekės spalva yra parenkama atsitiktiniu būdu.

*Prekės nuotrauka yra informacinio pobūdžio. Originali prekės spalva ir matmenys gali skirtis nuo nuotraukoje pavaizduotos.

Charakteristikos
Užauga iki0,2-0,4 m
Augalo grupėVienmetės gėlės

Geriausia pirkti viską kartu!

AGRONOM GĖLIŲ IR ŽYDINČIŲ AUGALŲ TRĄŠOS 0,5 L
+ +
AGRONOM GĖLIŲ IR ŽYDINČIŲ AUGALŲ TRĄŠOS 0,5 L 2,99 € / vnt.
Komplekto kaina
23,22 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.