TIK INTERNETU
LAUKO KEPSNINĖ REMUNDI ZELOS S
Kodas: 000000142001

LAUKO KEPSNINĖ REMUNDI ZELOS S

349,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Galimi pristatymo būdai:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus
Atsiėmimas paštomate

Klasikinis dizainas, tvirtos medžiagos su aukštos kokybės apdaila “Remundi” židiniai/kepsninės vienija visus šiuos aspektus ir perkelia juos į aukščiausią lygį. Remundi laužavietės/kepsninės ne tik suteikia harmoningą ir jaukią ugnies atmosferą, bet ir galimybę gaminti įvairius patiekalus ir gardumynus.

Dėl išimamo stalčiaus „Remundi Zelos“ leidžia lengvai ir saugiai išvalyti pelenus.
Be to, „Remundi Zelos“ galima modifikuoti pridedant šonines lentynėles.

“Remundi” lauko židinius/kepsnines galima kūrenti tiek malkomis, tiek anglimis. Šiluma kaupiasi po griliaus plokšte kuri gali pasiekti net 300 ° C. Dėl ypatingos geometrijos šiluma visur tolygiai pasiskirsto, todėl maistas keps vienodai.

Šis novatoriškas produktas gaminamas Vokietijoje, jį sudaro tik aukščiausios kokybės plienas.

Išmatavimai 62 x 62 x 79 cm
Skersmuo Ø 62 cm
Svoris ca. 27 kg

Charakteristikos
Prekinis ženklasREMUNDI

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.