-25%
MĖTA MASAŽINIS MEDUS 250G SU BERGAMOČIŲ IR LEVANDŲ ETERINIAIS ALIEJAIS
Kodas: 4770287141173

MĖTA MASAŽINIS MEDUS 250G SU BERGAMOČIŲ IR LEVANDŲ ETERINIAIS ALIEJAIS

5,69 € 4,27 €/ vnt.
17,07 €/ kg

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 4,27 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus

    Likutis 3 vnt. Galioja iki 2023 12 31.

    Gaivinantis ir stimuliuojantis MASAŽINIS MEDUS su bergamočių+levandų eteriniais aliejais - puiki šveičiamoji bei valomoji priemonė, pasižyminti drėkinamuoju poveikiu. Šis mišinys odą valo švelniau nei kiti kūno šveitikliai, o dėl savo antibakterinių ir priešuždegiminių savybių ypač tinka pašalinti nuo odos paviršiaus riebalų perteklių, taip išvalomi inkštirai ir užsikimšusios poros. Paliktos be priežiūros, šios užsikimšusios poros, yra pagrindinė spuogų atsiradimo priežastis. Sudėtis: Medus, bergamočių eterinis aliejus, levandų eterinis aliejus. Naudojimas: *Naudojant masažinį medų riebios inkštiruotos odos valymui, rekomenduojama medų palaikyti šaldytuve, kad pradėtų kristalizuotis organiniai cukrūs. Prieš procedūrą reikia veido odą sudrėkinti ir atsargiai išmasažuoti medaus mišiniu, (išskyrus antakių ir paakių zoną), vengiant kontakto su akimis. Siekiant odą šviesinančio poveikio, rekomenduojama reguliariai 2 – 3 kartus per savaitę palikti 10 – 15min. Medaus mišinio likučius nuvalyti sudrėkinta kosmetine servėtele.
    *Naudojant masažinį medų pirties ritualų metu, rekomenduojama jį palaikyti pirtyje, kad suskystėtų. Įšilusią odą švelniai reikia ištepti ir išmasažuoti medaus mišiniu. Pabūti šiltoje patalpoje arba pirties garinėje 10 –15 min., kol kūnas įkais ir pradės prakaituoti. Po to švariai nusiprausti duše šiltu vandeniu, nenaudojant papildomai sintetinių kūno prausiklių.

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasMĖTA
    Pakuotė0,25 kg

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.