-20%
ROYAL CANIN FBN 2KG SIAMESE KATĖMS
Kodas: 3182550710688

ROYAL CANIN FBN 2KG SIAMESE KATĖMS

32,57 € 26,06 €/ vnt.
13,03 €/ kg

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 24,69 € (-5 %)

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus
Atsiėmimas paštomate

Visavertis subalansuotas ėdalas suaugusioms Siamo veislės katės virš 12 mėnesių amžiaus.
Privalumai

Speciali formulė - Omega 6 riebalų rūgštys ir L-karnitinas. Speciali formulė - Omega 6 riebalų rūgštys ir L-karnitinas. Specialiai Siamo veislės kačių žandikauliams. Specialios formos granulės užtikrina lengvą paėmimą ir sukramtymą Siamo veislės katėms. Palaikomas raumeningas kūnas. Siamo katės turi inteligentišką raumeningą kūna, jam išlaikyti maiste ytra didelis kiekis baltymų (38%) , o sumažintas riebalų kiekis(16%) užtikrina reikiamo svorio kontrolę. Elegantiškas ir grakštus kūnas. Elegantiškas ir grakštus kūnas, migdolo formos giolios mėlynos akys. Sveika šlapimo sistema. Maistinių medžiagų kiekis ir mineraai užtikrina sveiką šlapimo sistemą. Sveikas blizgus kailis. Omega 3 ir Omega 6 riebalų rūgštys bei vitaminai užtikrina sveiką odą ir blizgū kailį.
Sudėtis: dehidruoti paukštienos baltymai, augalinių baltymų izoliatas*, kukurūzai, kviečiai, gyvuliniai riebalai, kukurūzų glitimas, ryžiai, hidrolizuoti gyvuliniai baltymai, cukrinių runkelių minkštimas, mineralai, žuvų taukai, mielės ir jų dalys, frukto-oligo-sacharidai, sojų aliejus, mielių ekstraktas (manan-oligo sacharidų), agurklės aliejus, medetkų ekstraktas (liuteino šaltinis). (kilograme ėdalo): Maistiniai priedai: vitaminas A - 31000TV, vitaminas D3 - 800TV, E1 (Geležis) - 38mg, E2 (Jodas) - 3,8mg, E4 (Varis) - 12mg, E5 (Manganas) - 50mg, E6 (Cinkas) - 150mg, E8 (Selenas) - 0,08mg, L-karnitinas - 50mg. Technologiniai priedai: nuosėdinės kilmės klinoptilolitas - 10g. Konservantai. Antioksidantai. Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai - 38%, neapdoroti aliejai ir riebalai - 16%, žali pelenai - 7,7%, žalia ląsteliena - 1,4%, Kilograme ėdalo: omega-6 riebalų rūgštys - 37,7g, Omega-3 riebalų rūgštys - 7,9g. *L.I.P.: itin gerai virškinami baltymai. Šėrimo instrukcijos: žr. lentelę. Partijos numeris, registracijos numeris ir galiojimo data pažymėti ant pakuotės. Saugoti vėsioje, sausoje vietoje.
Maitinimo vadovas
Katės svoris Žemas aktyvumas (g) Vidutinio energingumo katė Dideli energijos poreikiai
2 kg - 31 g 37 g
3 kg - 42 g 50 g
4 kg 41 g 51 g 61 g
5 kg 48 g 60 g -
6 kg 55 g - -

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Dideli temperatūros svyravymai (šaltis, karštis) gali įtakoti šlapio maisto konsistenciją ir šlapio bei sauso maisto skonines savybes.

Charakteristikos
TipasSausas maistas
Prekinis ženklasROYAL CANIN
Pakuotė2 kg

Geriausia pirkti viską kartu!

ROYAL CANIN FBN 2KG SIAMESE KATĖMS
+
ROYAL CANIN FBN 2KG SIAMESE KATĖMS 26,06 € / vnt.
Komplekto kaina
32,27 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.