-4%
ROYAL CANIN FHN 2KG EXIGENT PROTEIN KATĖMS
Kodas: 3182550767194

ROYAL CANIN FHN 2KG EXIGENT PROTEIN KATĖMS

26,87 € 25,86 €/ vnt.
12,93 €/ kg

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 25,86 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Galimi pristatymo būdai:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Visavertis sausas subalansuotas ėdalas itin išrankioms, suaugusioms katėms virš 1 metų amžiaus.
    Privalumai

    Didelis baltymu kiekis. Kai kurias išrankias kates traukia maistas su padidintu baltymu kiekiu.Protein exigent edale yra puikiai suderinti baltymai, angliavandeniai ir riebalai, kad patenkintu naturalius šiu kaciu poreikius. Optimalus svoris. Specialiai pritaikytas energijos kiekis padeda išrankioms katems palaikyti idealu svori. Individualus poreikiai. Kiekviena kate renkasi jai patinkanti maista pagal savo skonio poreikius: kvapa, skoniu ivairove ar baltymu kieki. Royal Canin sukure 3 skirtingas formules, kad patenkintu net ir išrankiausias kates. Gera šlapimo sistemos veikla. Ėdalo sudėtis padeda palaikyti sveiką suaugusios katės šlapimo sistemą.
    SUDĖTIS: dehidruoti paukštienos baltymai, kukurūzai, augalinių baltymų izoliatas*, kviečiai, gyvuliniai riebalai, kukurūzų glitimas, hidrolizuoti gyvuliniai baltymai, cukrinių runkelių minkštimas, daržovių skaidulos, mineralai, mielės ir jų dalys, sojų aliejus, agurklės aliejus. PRIEDAI (kilograme ėdalo): Maistiniai priedai: vitaminas A - 17500TV, vitaminas D3 - 900TV, E1 (Geležis) - 32mg, E2 (Jodas) - 3,3mg, E4 (Varis) - 10mg, E5 (Manganas) - 42mg, E6 (Cinkas) - 126mg, E8 (Selenas) - 0,05mg. Technologiniai priedai: nuosėdinės kilmės klinoptilolitas - 5g. Konservantai. Antioksidantai. ANALITINĖS SUDEDAMOSIOS DALYS: žali baltymai - 41%, neapdoroti aliejai ir riebalai - 15%, žali pelenai - 8,7%, žalia ląsteliena - 3,1%. ŠĖRIMO INSTRUKCIJOS: žr. lentelę. Partijos numeris, registracijos numeris ir galiojimo data pažymėti ant pakuotės. Saugoti vėsioje, sausoje vietoje. *L.I.P.: itin gerai virškinami baltymai.
    Maitinimo vadovas
    Katės svoris Plonas Normalus Antsvoris
    3 kg 52 g 43 g -
    4 kg 64 g 53 g 43 g
    5 kg 75 g 62 g 50 g
    6 kg - 71 g 57 g

    Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Dideli temperatūros svyravymai (šaltis, karštis) gali įtakoti šlapio maisto konsistenciją ir šlapio bei sauso maisto skonines savybes.

    Charakteristikos
    TipasSausas maistas
    Prekinis ženklasROYAL CANIN
    Pakuotė2 kg

    Geriausia pirkti viską kartu!

    ROYAL CANIN FHN 2KG EXIGENT PROTEIN KATĖMS
    +
    ROYAL CANIN FHN 2KG EXIGENT PROTEIN KATĖMS 25,86 € / vnt.
    Komplekto kaina
    27,48 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.