-15%
ROYAL CANIN FHN 2KG KITTEN STERILISED KAČIUKAMS
Kodas: 3182550805186

ROYAL CANIN FHN 2KG KITTEN STERILISED KAČIUKAMS

29,26 € 24,87 €/ vnt.
12,44 €/ kg

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 24,74 € (-1 %)

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Galimi pristatymo būdai:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Visavertis subalansuotas ėdalas sterilizuotiem kačiukams nuo 6 iki 12 mėnesių amžiaus
    Privalumai

    Augimo ir svorio kontrolė. Neutralizavus energijos poreikį, padidėja antsvorio rizika. Antrojo amžiaus kačiukui vis dar taikomi konkretūs reikalavimai harmoningam augimui. Sterilised Kitten sudėtyje yra saikingas riebalų kiekis, padedantis apriboti svorio augimą, nekeliant pavojaus sveikatai, baltymų, kalcio ir fosforo suvartojimas sveikam augimui. Imuninės sistemos palaikymas. Augimas yra svarbus kačiuko gyvenimo etapas: tai yra didelių pokyčių, atradimų ir naujų susitikimų laikas. Šiuo svarbiu laikotarpiu kačiuko imuninė sistema vystosi palaipsniui. Patentuotas * antioksidantų (vitaminų C ir E, liuteino, taurino) kompleksas padeda palaikyti natūralią kačiuko apsaugą. *Prancūzija , licenzijos Nr EP1146870. Sveika virškinimo sistema. Augimo laikotarpiu kačiuko virškinimo sistema išlieka nesubrendusi ir keletą mėnesių vystosi palaipsniui. Išskirtinis maistinių medžiagų derinys su lengvai virškinamais baltymais (L.I.P. *), psyllium gysločiu ir prebiotikais (įskaitant FOS) padeda palaikyti pusiausvyrą žarnyno floroje ir prisideda prie geros išmatų kokybės. * Baltymai, pasirinkti dėl labai aukšto virškinamumo. Sveika virškinimo sistema. Padeda palaikyti sveiką virškinio sistemą.
    dehidratuoti paukštienos baltymai, ryžiai, augaliniai pluoštai, augalinių baltymų izoliatai *, kukurūzai, gyvūnų riebalai, kukurūzų glitimas, hidrolizuoti gyvuliniai baltymai, runkelių minkštimas, mielės ir jų dalys, sojos aliejus, žuvų taukai, mineralai, frukto-oligo-sacharidai(0.34%), psyllium gysločio lukštai ir sėklos, hidrolizuotos mielės (manan-oligo-sacharidų šaltinis), medetkų ekstraktas (liuteino šaltinis). Maistiniai priedai: Vitaminas A: 19500 TV, Vitaminas D3: 700 TV, Vitaminas E: 600 mg, E1 (geležis): 36 mg, E2 (jodas): 3,6 mg, E4 (varis): 11 mg, E5 (manganas): 47 mg, E6 (cinkas): 140 mg, E8 (selenas): 0,06 mg - Technologiniai priedai: nuosėdinės kilmės klinoptilolitas: 10 g - konservantai - antioksidantai. Baltymai: 34% - Riebalų kiekis: 12% - Žali pelenai: 7,1% - Žalia ląsteliena: 9,8% - Kalcis: 1% - Fosforas: 0,95%. lengvai įsisavinami baltymai
    Maitinimo vadovas
    Kaķēna vecums 6 - 9 mēnesis 10 - 12 mēnesis
    Kaķēna svars 2,4 - 4,5 kg 2,9 - 5 kg
    Sausā barība 70 - 100 g 68 - 100 g
    Mišrus šėrimas (Sausas & šlapias) Royal Canin Kitten Sterilised 45 - 70 g + 1 šlapio pak 40 - 70 g + 1 šlapio pak

    Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Dideli temperatūros svyravymai (šaltis, karštis) gali įtakoti šlapio maisto konsistenciją ir šlapio bei sauso maisto skonines savybes.

    Charakteristikos
    TipasSausas maistas
    Prekinis ženklasROYAL CANIN
    Pakuotė2 kg

    Geriausia pirkti viską kartu!

    ROYAL CANIN FHN 2KG KITTEN STERILISED KAČIUKAMS
    +
    ROYAL CANIN FHN 2KG KITTEN STERILISED KAČIUKAMS 24,87 € / vnt.
    Komplekto kaina
    31,43 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.