-10%
TRIXIE DANTŲ PASTA JAUTIENOS SKONIO, 100 G ŠUNIMS
Kodas: 4011905025452

TRIXIE DANTŲ PASTA JAUTIENOS SKONIO, 100 G ŠUNIMS

2,99 € 2,69 €/ vnt.
26,91 €/ kg

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 2,69 €

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus
Atsiėmimas paštomate

Lengvas jautienos aromatas patinka šuniui ir tai palengvina dantų priežiūros procedūras.
Vartojimo instrukcija: Švelniai valykite šuns dantis dantų šepetėliu su pasta du kartus dienoje. Atsargiai pripratinkite šunį prie dantų pastos skonio ir dantų valymo dantis ir dantenas trumpai pavalant nedideliu kiekiu pastos. Dantų pastos nurijimas yra visiškai nekenksmingas šuniui.
Atsargumo priemonės: Jeigu jūsų šuo kenčia nuo lėtinių burnos ertmės ligų, prieš naudojant pastą pasitarkite su veterinaru.
Sudėtis: Sorbitolis, kvarcas, dejonizuotas vanduo, kroskaramelozė, natrio benzoatas, jautienos aromatas, metilparabenas.
Pagaminta: TRIXIE Heimtierbedarf GmbH & Co. KG Industriestraße 32 24963 Tarp Vokietija užsakymu.  Kilmės šalis: Kinija Grynasis kiekis, geriausias iki, pagaminimo data nurodyti ant pakuotės.

Pardavėjas: UAB „Žalioji banga“ Technikos g. 8B Ilgakiemis Kauno raj., info@zaliojibanga.lt, 8 37 263881

Charakteristikos
Prekinis ženklasTRIXIE
Pakuotė0,100 kg

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.