TIK INTERNETU
ACANA PUPPY SMALL BREED 2KG ŠUNIMS
Kodas: 0064992502201

ACANA PUPPY SMALL BREED 2KG ŠUNIMS

22,24 €/ vnt.
11,12 €/ kg

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Galimi pristatymo būdai:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus
Atsiėmimas paštomate

Kai kalbama apie ACANA maistą šunims, kiekvienas ingredientas yra svarbus. Štai kodėl mūsų ACANA Puppy Small Breed receptas sukurtas tam, kad aprūpinti mažų veislių šuniukus baltymais ir kitomis reikalingomis maistinėmis medžiagomis. Šiame recepte net 70 % kokybiškų gyvūninių ingredientų, tokių kaip šviežia kanadietiška vištiena ir neapdirbtos plekšnės. Gyvūniniai ingredientai taip pat subalansuoti su vaisiais, daržovėmis ir žolelėmis, šie ingredientai sudaro apie 30 %. Visi naudojami produktai yra švieži bei kokybiški.

Pirmasis ingredientas recepte yra šviežia kanadietiška vištiena. Mūsų šviežios sudedamosios dalys yra užšaldomos pačiame jų šviežume. Taip jose yra išsaugomos maistinės medžiagos.
Tinka mažų veislių šuniukams, sveriantiems iki 9 kg.
Sudėtyje nėra grūdinių ingredientų.
Pagaminta Kanadoje iš geriausių pasaulyje ingredientų.
Kuo Acana maistas yra išskirtinis:

Praturtintas gyvūninės kilmės ingredientais. Receptas pilnas aukštos kokybės, gyvūninės kilmės baltymų, kurios šuo privalo gauti ir patenkinti savo evoliucinius poreikius.
Viso grobio (WholePrey) supermaistas. Paukštiena, žuvis, organai, kremzlės ir kaulai – natūralios maistinės medžiagos pateikiamos patogiausioje formoje.
Šviežias, neapdirbtas bei iš vietinių ūkių. Visi receptuose naudojami ingredientai į mūsų virtuvę pristatomi švieži bei neapdirbti iš žmonių, kuriais pasitikime.
Trokštamas skonis. Receptas papildytas šaltyje džiovintomis kepenimis, kad būtų išgautas dar geresnis skonis.
Sudėtis
Šviežia vištiena (18 %), vištienos miltai (18 %), raudonieji lęšiai, žalieji žirniai, šviežios vištos vidaus organai (kepenys, širdis) (7 %), vištienos riebalai (7 %), kalakutienos miltai (4 %), kiaušiniai (4 %), neapdirbtos plekšnės (4 %), silkės miltai (4 %), žuvų aliejus (3 %), žalieji lęšiai, avinžirniai, geltonieji žirniai, žirnių ląsteliena, žirnių krakmolas, neapdirbtos kalakuto kepenys (1 %), druska, džiovinti rudadumbliai, švieži moliūgai, švieži sviestiniai moliūgai, šviežios morkos, švieži obuoliai, šviežios kriaušės, šviežios cukinijos, džiovintos cikorijos šaknys, švieži lapiniai kopūstai, švieži špinatai, švieži burokėlių lapai, švieži ropių lapai, spanguolės, mėlynės, saskatūno uogos, ciberžolė, tikrasis margainis, varnalėšų šaknys, levandos, svilarožės šaknys, erškėtuogės.

Priedai / 1 kg
Technologiniai priedai: iš aliejaus gaunamas tokoferolių ekstraktas (1b306(i)) 121 mg, citrinos rūgštis (3a300) 40 mg, rozmarino ekstraktas 80 mg. Maistiniai priedai: cholino chloridas (3a890) 700,o mg, cinkas (3b606) 112,5 mg, varis (3b406) 11,0 mg, vitaminas B1 (3a821) 25,0 mg, vitaminas B5 (3a841) 8,0 mg, vitaminas B6 (3a831) 7,5 mg, vitaminas A (3a672a) 3750 TV, vitaminas D3 (3a671) 500 TV, vitaminas E (3a700) 50 TV. Zootechniniai priedai: Enterococcus faecium (4b1707) NCIMB 10415: 2,2×10^6 CFU.

Analitinės sudedamosios dalys
Žali baltymai 33,0 %, žali riebalai 20,0 %, žali pelenai 7,0 %, žalia ląsteliena 5,0 %, drėgnis 12,0 %, kalcis 1,5 %, fosforas 1,1 %, Omega-6 riebalų rūgštys 2,7 %, Omega-3 riebalų rūgštys 1,0 %, DHA/EPA 0,3 %/0,3 %.

Metabolizuojama energija
3660 kcal/kg (439 kcal 250 ml/120 g puodelyje). Kalorijų paskirstymas: 32 % iš baltymų, 22 % iš angliavandenių ir 46 % iš riebalų.

Šėrimo rekomendacijos
Kiekvienas šuo yra unikalus ir individualus, todėl ir jų šėrimo reikalavimai skiriasi priklausomai nuo veislės, aplinkos, amžiaus ir aktyvumo.

Pratinant šunį prie naujo pašaro, reikia laiko, kad jo virškinimo sistema prisitaikytų prie kitokių nei įprastinių šunų maisto maistinių medžiagų. Per 5–7 dienų laikotarpį sumaišykite mažesnes Acana pašaro porcijas su įprastu pašaru, palaipsniui kiekvieną dieną didindami jo kiekį. 7 dieną jau galėsite maitinti pilna Acana maisto norma.

Gamintojas: Champion Petfoods, Kanada.

Charakteristikos
TipasSausas maistas
Prekinis ženklasACANA
Pakuotė2 kg

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.