Metalinė lazda pomidorams paremti, žalia, aukštis 180cm.
Valgomoji voveraitė - populiarus ir skanus miško grybas. Vartojamas šviežias, dažniausiai džiovintas, marinuotas, sūdytas, šaldytas, smulkintas į miltelius kaip prieskonis, beveik nekirmija. Valgomoji voveraitė liaudiškai dar vadinama voveruška, gaidelis, lepeška. Kepurėlė mėsinga, jaunų grybų iškili, senų − piltuvėliška, skiltėtais padrikai...
Ankstyvas, „saladette“ tipo, atsparus ligoms, žemaūgis hibridas. Vaisiai slyvos formos, saldūs, sveria apie 70–80 g, nelinkę pernokti. Vartojami švieži, tinka konservuoti, sultims, pagardams, padažams gaminti. Auginami šiltnamyje ir lauke. Tinkamiausia temperatūra sėkloms dygti – 20–25 °C.
Ankstyva veislė. Stiebagumbiai gero, švelnaus skonio, baltai žalsvos spalvos, nelinkę trūkinėti, išpursti ir formuoti žyduolių. Juose gausu vitamino C bei mineralinių medžiagų. Tinka auginti ankstyvajam derliui šiltnamyje bei pavasario, vasaros, rudens derliui lauke. Maistui ropiniai kopūstai vartojami švieži, kepti, virti, troškinti. Geriausiai auga...
Ankstyva veislė, dėl išvaizdos dar vadinama „juodąja palme“. Augalai užauga iki 90 cm aukščio. Lapai tamsiai žali, struktūra primenantys savojinių kopūstų lapus, labai dekoratyvūs. Vartojami švieži, iš jų verdamos sriubos, gali puošti ne tik maistą, bet ir gėlyną. Augalai atsparūs šalčiams. Šaltis skatina lapuose kauptis cukrų, todėl po šalčių lapai...
Vidutiniškai ankstyva saldžiųjų kukurūzų veislė. Augalai užauga iki 1,4–1,5 m aukščio. Burbuolės ilgos, 2–3 ant stiebo, grūdai geltonos spalvos, gero skonio. Juose daug cukraus, krakmolo, baltymų ir vitaminų. Burbuolės pradedamos skinti rugpjūčio viduryje, kai grūdai minkšti ir sultingi. Tinka šviežiam vartojimui, konservavimui, šaldymui. Geriausiai auga...
Vidutiniškai ankstyva veislė. Garbanotieji kopūstai, skirtingai nei kiti, gūžių nesuka. Augalai užauga iki 40–60 cm aukščio. Lapai sodrios žalios spalvos, labai garbanoti. Iš jų verdamos sriubos, gaminamos salotos, tinka maistui puošti. Augalai ištveria net iki –15 °C šalčius, todėl palikę juos žiemoti lauke, galėsite skinti šviežius lapus ir gruodžio...
Vidutiniškai ankstyvas kininių bastučių hibridas rudens derliui. Vegetacijos periodas – 58–65 dienos. Gūžės didelės, standžiai susisukusios, sveria apie 1,5–2 kg. Į lauką sėjama liepos mėnesį. Gerai dera priesmėlyje arba lengvame bei vidutinio sunkumo priemolyje. Kai trūksta drėgmės, būtina laistyti. Geriausias priešsėlis – javai, agurkai, pomidorai,...
Agroperlitas įterpiamas į žemę ar substratą, kuriame bus sodinamos lauko ir šiltnamio daržovės, gėlės ir kiti kambario augalai, dekoratyviniai augalai, uogakrūmiai ir vaismedžiai sunkių gruntų struktūrai pagerinti.Perlitas – vulkaninės kilmės medžiaga, kuri nuo karščio plečiasi ir pasidaro korėta. Dažna sodininkystės problema – laistymas, kuris priklauso...
Kraus kotas medinis su sriegiu 120cm
Ankstyva veislė, derlius imamas praėjus 20–27 dienoms po sudygimo. Šakniavaisiai apvalūs, balti, sultingi, švelnaus skonio. Geriausiai auga lengvoje ir vidutiniškai sunkioje, purioje, humusingoje, nepiktžolėtoje ir nerūgščioje (pH 6–7) dirvoje. Tinkamiausias sėjos laikas lauke auginamiems ridikėliams yra kovo–balandžio mėnesiai. Rudens derliui ridikėliai...
SĖJAMOSIOS SALOTOS SALAD BOWLAnkstyva, derlinga ąžuolalapių salotų veislė. Užauga per 50–63 dienas, auginama nuo pavasario iki rudens. Salotų lapai karpyti, sultingi, nupjauti atželia. Tinka auginti šiltnamyje ir lauke. Geriausiai auga purioje, derlingoje dirvoje.