-25%
KVEPIANTI ŽVAKĖ LINKIU SĖKMĖS
Kodas: 4779047420763

KVEPIANTI ŽVAKĖ LINKIU SĖKMĖS

6,99 € 5,24 €/ vnt.

Sumažinta kaina TIK INTERNETE

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 5,24 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Galimi pristatymo būdai:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Natūralaus vaško, kvepiančios rankų darbo žvakės, papildytos natūraliais kvapniaisiais aliejais. Žvakėse esantis kvapniųjų aliejų kiekis ir natūralus vaškas leidžia žvakėms kvepėti itin ilgai ne tik uždegus, bet ir stovint patalpoje. Žvakės liejamos iš specialaus vaško ir tinkamoje temperatūroje, suteikia žvakės paviršiui išskirtinę "šerkšno" struktūrą.
    ŠIOSE ŽVAKĖSE NAUDOJAMI KVAPAI:
    Citrinmedis | Kokosų pienas | Vanilė
    DEGIMO LAIKAS:
    10 cm. - 36 val.
    ŽVAKĖS NAUDOJIMO INSTRUKCIJA
    Uždegus žvakę pirmą kartą - deginkite 1 valandą, užgesinkite ir leiskite jai atvėsti, pakirpkite knatą iki 1 cm ilgio ir tik tada vėl uždekite.
    Vaško sienelės - lieka priklausomai nuo aplinkybių, kuriuose žvakė deginama. Šilčiau - sienelės plonesnės, šalčiau - storesnės. Tad jei liepsna pasislėps, aplaužykite kraštelius, o vaško likučius galite sudėti atgal į žvakės vidų.
    Įkaitęs vaškas - gali ištekėti, todėl žvakę padėkite ant saugaus paviršiaus. Kad ištekėjęs vaškas nesugadintų paviršiaus, naudokite žvakides ar padėkliukus. Ilgai deginant žvakes ,gali susidaryti vaško perteklius, kuris gesina žvakės liepsną ir tirpdo žvakės sieneles. Taip nutikus užgesinkite žvakę, leiskite vaškui sustingti ir tik tuomet vėl galite ją uždegti.
    Knatą - naudojame medvilninį. Jis storesnis, tad kartais degdama žvakės liepsnelė gali imti "šokinėti", pasirodyti tamsus dūmelis, tokiu atveju užgesinkite žvakę ir pakirpkite knatą, kad šis būtų 1 cm ilgio. Uždekite ir toliau mėgaukitės.
    Vieta - Saugokite žvakę nuo tiesioginių saulės spindulių ir nestatykite žvakės karštose patalpose, jei deginate žvakes vieną šalia kitos atitraukite jas mažiausiai į cm. vieną nuo kitos. Degs saugiau ir ilgiau.
    DĖMESIO!
    - Nepalikite degančios žvakės be priežiūros.
    - Prieš degindami žvakę nuimkite etiketę.
    - Vaškas gali išvarvėti, saugokite paviršius.

    Charakteristikos
    SpalvaBalta
    TipasŽvakė
    Prekinis ženklasCANDLE FAMILY
    KategorijaNamų kvapai, kvapiosios žvakės

    Geriausia pirkti viską kartu!

    KVEPIANTI ŽVAKĖ LINKIU SĖKMĖS
    + + +
    Komplekto kaina
    38,97 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.