Kodas: 4779047426215

KVAPAS IR ĄŽUOLO LAIKIKLIS AUTOMOBILIUI SUBTILUS 10ML

Kvapas ir ąžuolo laikiklis automobiliui SUBTILUS 10 ml
Naujieji CANDLE FAMILY automobilio kvapai!
- IŠSKIRTINIS DIZAINAIS
- ILGAI IŠLIEKANTYS KVAPAI
- LENGVAS KVAPO PAPILDYMAS.
Laikikliai pagaminti iš lietuviško ąžuolo, rankų darbo ir patentuoto dizaino. Kvapai, kurie puošia automobilį ir skleidžia nepaprastus aromatus. Šiame rinkinyje rasite ąžuolinį kvapo laikiklį, kuris tvirtinamas automobilio ventiliatoriaus grotelėse ir 10 ml kvapniojo aliejaus. Kvapnusis aliejus supiltas į stiklo buteliuką su lašintuvu, todėl papildyti laikiklį bus greita ir patogu.
Kvapas: Granatai, Slyvos, Vetiveris
Kiekis: 10 ml.
NAUDOJIMAS:
1. Atidaryti pakuotę
2. Atsukti buteliuko lašintuvą.
3.Pripildžius lašintuvą, turinį sulašinti į automobilio kvapo
papildymo angą esančią viršuje.
Saugoti, kad kvapusis mišinys nepatektų ant paviršių. Jei pateko ant paviršiaus, nedelsiant nušluostyti.
SAUGUMO INFORMACIJA:
Sudėtyje yra: linalilacetatas Linalool (±) -3,7-dimetil-okt-6-en-1-olis, Geraniolis Citralas Nerolis 2,4-dimetilcikloheks-3-en-1-karbaldehidas 3-p-kumenil-2-metilpropionaldehidas.
ATSARGIAI. Gali sukelti alerginę odos reakciją. Jei reikia medicininės pagalbos, turėkite produkto indą ar etiketę. Saugoti nuo vaikų. Mūvėkite apsaugines pirštines. PATEKUS ANT ODOS: plauti dideliu kiekiu vandens. Jei atsiranda odos sudirginimas ar bėrimas: Kreipkitės į gydytoją.Gali sukelti alerginę reakciją.

Charakteristikos
Prekinis ženklasGRAFUS

Geriausia pirkti viską kartu!

VEIDRODIS PHOENIX 1093995 AUKSO
+ +
Komplekto kaina
60,49 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.