Kodas: 4779047426932

KVAPAS IR ĄŽUOLO LAIKIKLIS AUTOMOBILIUI VOYAGE 10 ML

Kvapas ir ąžuolo laikiklis automobiliui VOYAGE 10 ml
Naujieji CANDLE FAMILY automobilio kvapai!
- IŠSKIRTINIS DIZAINAIS
- ILGAI IŠLIEKANTYS KVAPAI
- LENGVAS KVAPO PAPILDYMAS.
Laikikliai pagaminti iš lietuviško ąžuolo, rankų darbo ir patentuoto dizaino. Kvapai, kurie puošia automobilį ir skleidžia nepaprastus aromatus. Šiame rinkinyje rasite ąžuolinį kvapo laikiklį, kuris tvirtinamas automobilio ventiliatoriaus grotelėse ir 10 ml kvapniojo aliejaus. Kvapnusis aliejus supiltas į stiklo buteliuką su lašintuvu, todėl papildyti laikiklį bus greita ir patogu.
Kvapas: Sicilietiška Bergamotė, Švelnus tabakas, Sandalmedis
Kiekis: 10 ml.
NAUDOJIMAS:
1. Atidaryti pakuotę
2. Atsukti buteliuko lašintuvą.
3.Pripildžius lašintuvą, turinį sulašinti į automobilio kvapo papildymo angą esančią viršuje.
Saugoti, kad kvapusis mišinys nepatektų ant paviršių. Jei pateko ant paviršiaus, nedelsiant nušluostyti.
SAUGUMO INFORMACIJA:
ATSARGIAI. Pavojingos sudedamosios dalys: 2- hidroksibenzenkarboksirūgštis, benzilo esteris Citralis kašmeras eukaliptolis d-Limonenas Kumarino kristalai Damaskono alfa-(E) -1-(2,6,6-trimetil-2-cikloheksen-1-il)-2-buten-1-onas(24720-09-0) Heksilo cinamono aldehidas geraniolis Nerolis Iso E Super Linalilo acetatas Majantol. Dirgina odą. Gali sukelti alerginę odos reakciją. Sukelia smarkų akių dirginimą. Labai toksiška vandens organizmams, sukelia ilgalaikius pakitimus. Jeigu reikalinga gydytojo konsultacija, su savimi turėkite produkto talpyklą ar jo etiketę. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Po naudojimo kruopščiai nuplauti rankas. Saugoti, kad nepatektų į aplinką. Mūvėti apsaugines pirštines / naudoti akių (veido) apsaugos priemones. PATEKUS ANT ODOS: plauti dideliu vandens ir muilo kiekiu. PATEKUS Į AKIS: atsargiai plauti vandeniu kelias minutes. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis. Jeigu sudirginama oda arba ją išberia: kreiptis į gydytoją. Jei akių dirginimas nepraeina: kreiptis į gydytoją. Surinkti ištekėjusią medžiagą. Turinį/ talpyklą šalinti į atliekas pagal nacionalinius reikalavimus.

Charakteristikos
Prekinis ženklasCANDLE FAMILY

Geriausia pirkti viską kartu!

PAVEIKSLAS ABSTRAKCIJA 621117 2VNT
+ +
Komplekto kaina
52,73 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.