-25%
NAMŲ KVAPAS 100ML BUTĖS IŠMINTIS
Kodas: 4779047421340

NAMŲ KVAPAS 100ML BUTĖS IŠMINTIS

20,99 € 15,74 €/ vnt.

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 15,74 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Namų kvapas BUTĖS IŠMINTIS.
    Pagrindinės kvapų natos: Cinamonas, Kepti Obuoliai
    Kiekis: 100 ml.
    Naudojimo laikas: iki 160 dienų.
    „Candle Family“ namų kvapai gaminami maišant kvapniuosius aliejus, kvapų bazę ir parfumus. Pakuotėje rasite 8 vnt. juodų lazdelių, kurias reikia dėti į atidarytą stiklinį kvapų buteliuką. Norėdami intensyvesnio kvapo lazdeles ištraukite ir apverskite, tuomet jas vėl įstatykite į buteliuką. Linkime malonaus ir džiuginančio aromato.
    SAUGUMO INFORMACIJA:
    Sudėtyje yra:yra kumarino Eugenolis, cinamaldehido Metilo cinamatas KLOVINIS LAPŲ ALIEJUS Cineole Eukaliptas maculata citriodora, ext.
    ATSARGIAI. Gali sukelti alerginę odos reakciją. Dirgina akis. Toksiška vandens organizmams, sukelia ilgalaikius padarinius. Jei reikia medicininės pagalbos, turėkite produkto indą ar etiketę. Saugoti nuo vaikų. Venkite patekimo į aplinką. Mūvėkite apsaugines pirštines / akių apsaugą. PATEKUS Į AKIS: kelias minutes atsargiai plaukite vandeniu. Pašalinkite kontaktinius lęšius, jei jų yra ir juos lengva padaryti. Tęskite plovimą. Jei akių dirginimas nepraeina: kreiptis į gydytoją. Surinkite išsiliejimą. Turinį / talpyklą išmeskite laikydamiesi vietinių / regioninių / nacionalinių / tarptautinių taisyklių. Gali sukelti alerginę reakciją.

    Charakteristikos
    SpalvaKita
    Prekinis ženklasCANDLE FAMILY
    KategorijaNamų kvapai, kvapiosios žvakės

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.