Kodas: 4640001816024

PUŠŲ ETERINIS ALIEJUS 10ML

Pušies aliejus išgaunamas iš pušų spyglių ir jaunų šakelių. Pasižymi sausu balzaminiu aromatu su kiek kartokomis vėsiomis natomis. Aliejų galima naudoti visų tipų odai, stangrina, padeda sumažinti odos netobulumus kovoje su aknė ar spuogais. Pasižymi balinamuoju poveikiu, padeda sumažinti neryškias pigmentines dėmes. Aliejus taip pat gali būti naudojamas sausiems plaukams atgaivinti ir sustiprinti, sumažina lūžinėjimą ir suteikia elastingumo, padeda pašalinti pleiskanas.

Pušies aliejus suteikia žvalumo, gaivumo ir energijos. Kaip ir kiti eteriniai aliejai gali būti naudojamas patalpų valymui ir aromatizacijai, pašalina nemalonius kvapus, kaip pvz. tabako. Tai natūralus repelentas nuo naminių blusų.

Atsargumo priemonės: Skirta tik išoriniam naudojimui. Nenaudoti neskiesto tiesiai ant odos. Saugotis, kad nepatektų į akis. Patekus, plauti vandeniu. Laikyti vėsioje , apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių ir vaikam nepasiekiamoje vietoje. Prieš naudojant eterinius aliejus rekomenduojama pasitikrinti alerginį jautrumą.

Pavojinga! Degūs skystis ir garai. Prarijus ir patekus į kvėpavimo takus, gali sukelti mirtį. Dirgina odą. Gali sukelti alerginę odos reakciją. Toksiška vandens organizmams, sukelia ilgalaikius pakitimus.

Charakteristikos
Prekinis ženklasBOTAVIKOS
Pakuotė0,01 l

Geriausia pirkti viską kartu!

SKOON PADĖKLIUKAS ŠAMPŪNUI 1VNT APVALUS 1739
+ +
Komplekto kaina
8,03 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.