Ankstyva, derlinga aižomųjų žirnių veislė. Vegetacijos periodas – 70–80 dienų. Augalai užauga apie 45–65 cm aukščio. Žirneliai žali, saldūs, skanūs. Maistui vartojami švieži, džiovinti, šaldyti, konservuoti. Sėjama anksti pavasarį, kol dirvoje yra pakankamai drėgmės. Geriausiai auga vidutiniškai sunkioje, laidžioje orui ir vandeniui dirvoje. Į tą pačią...
Skystos kompleksinės, bechlorės trąšos su mikroelementais. Trąšos skirtos braškėms, žemuogėms ir kitiems uoginiams augalams (avietėms, gervuogėms, aktinidijoms, šilauogėms ir kt.) pavasarį arba vasaros pabaigoje po sodinimo. Trąšos stiprina šaknų sistemą, skatina augimą, uogų mezgimą ir derėjimą. Uogos užaugs stambesnės bei geresnių skoninių savybių, o...
Granuliuotos bechlorės kompleksinės trąšos, skirtos vynuogėms, aktinidijoms, kitiems vaiskrūmiams ir vaismedžiams tręšti.Tręšimo rekomendacijos: stenkitės tręšti lokaliai. Trąšas įterpkite į dirvą prieš pavasarinį sodinimą ir 3-4 kartus per vegetaciją: pavasarį vegetacijos pradžioje, prieš žydėjimą, po žydėjimo iki uogų brendimo, uogų brendimo metu. Po...
Vidutiniškai ankstyva, aukštaūgė veislė. Vegetacijos periodas – 75–85 dienos. Vaisiai apvalūs, šiek tiek suploti ir briaunoti, sveria 220-350 g, mėsingi, salstelėję, minkštimas turi labai mažai sėklų. Neįprasta spalva, išskirtinis skonis. Vartojami švieži, tinka padažams gaminti. Auginami nešildomame šiltnamyje. Geriausiai auga esant 22–24 ºC temperatūrai.
Universalus, profesionaliai pagal specialią receptūrą iš ekologiškai švarių durpių paruoštas durpių substratas, skirtas gėlių, daržovių, prieskonių sėkloms daiginti ir daigams persodinti, kambarinėms, balkono gėlėms ir augalams, atviro ir uždaro grunto daržovėms ir sodmenims auginti bei persodinti, sodinamajai žemei papildyti ir pagerinti. Substratas...
Augalai užauga iki 40-60 cm aukščio. Lapai sodrios žalios spalvos, labai garbanoti. Iš jų verdamos sriubos, gaminamos salotos, tinka maistui puošti. Augalai ištveria net iki –15 °C šalčius, todėl palikę juos žiemoti lauke, galėsite skinti šviežius lapus ir gruodžio mėnesį.
Vidutiniškai ankstyva, derlinga, krūminė hibridinė veislė. Vaisiai apvalūs, geltona blizgančia žievele, skaniausi neperaugę – maždaug 5–8 cm skersmens. Vaisius tinka konservuoti, kepti, troškinti, įdaryti. Norint sulaukti ankstyvesnio derliaus, rekomenduojama užsiauginti daigų. Jie į dirvą sodinami praėjus šalnoms. Geriausiai auga derlingoje dirvoje,...
Plastikiniai batai aeratoriai su metaliniais spygliais, jų ilgis 4cm. Aeravimas padeda sėklų dygimui, vandens bei šviesos prasiskverbimui į veją.
Vidutiniškai vėlyva derlinga veislė. Vegetacijos periodas – 100-110 dienų. Vaisiai apvaliai plokšti, briaunoti, sveria apie 10 kg. Sunokusių žievė rusva, minkštimas oranžinis, saldus. Tinka troškiniams, uogieniems, padažams, sriuboms gaminti bei kepiniams pagardinti. Geriausiai auga nuo vėjų apsaugotoje vietoje, priesmėlio arba lengvo priemolio dirvoje....
Ankstyvoji veislė. Derlius imamas po 50 dienų. Šiltnamiuose ar inspektuose užauginti daigai pradeda derėti greičiau. Daigai į lauką sodinami pasibaigus šalnoms. Jauni vaisiai labai skanūs, tinka konservuoti, iš jų gaminamos salotos, verdamos uogienės.
Seniai žinoma ir viena mėgstamiausių pirkėjų veislių, vertinama dėl išskirtinio skonio. Tai vidutiniškai ankstyvas hibridas, pradedantis derėti po 48–52 dienų nuo daigų pasodinimo. Vaisiai taisyklingos formos, šviesiai žalios spalvos, vidutinio dydžio kauburėliais, juodais spygliukais, aromatingi. Vartojami švieži, marinuojami, rauginami. Auginami lauke...
Krūminė šparaginių pupelių veislė. Augalai 30–45 cm aukščio, ankštys žalios, 7–15 cm ilgio. Ankštys skinamos kas 3–5 dienаs atrankiniu būdu. Geriausiai auga 20–25 °C temperatūroje, lengvoje ir vidutiniškai sunkioje, gerai įdirbtoje, purioje dirvoje, saulėtoje vietoje. Pasėjus per anksti šlapioje ir šaltoje dirvoje sėklos gali supūti. Sėjamos, kai nebėra...