Kokybiški bakalėjos produktai internetu Zaliastotele.lt Aliejus, cukrus, prieskoniai, kava, arbata, kakava, konservuoti produktai makaronai ir košės kiekvieno skoniui ir poreikiams tiesiai į namus. Bakalėja - tai ilgesnio galiojimo maisto produktai, kuriuos prieš vartojimą dar reikia apdoroti. Be šių bakalėjos produktų daugeliui būtų sunku įsivaizduoti kasdienį savo racioną, todėl ypač patogu, jei dalį šių maisto prekių atsargų visuomet turėsime virtuvės lentynose. Gausus bakalėjos prekių asortimentas pradžiugins tiek tradicinių patiekalų mėgėjus, tiek išskirtinių skonių ieškančius gurmanus. Norintiems atnaujinti savo pusryčių meniu, patiks greitai pagaminamos užpilamos įvairių kruopų košės, kurių galime pasiūlyti įvairių skonių. Užsukite ir įsigykite jau dabar!
Natūralus produktas. Margainiai labai vertinami dėl sėklose randamų eterinių aliejų, dervų, biogeninių elementų - tiramino ir histamino, o ypač dėl sudėtyje esančio silimarino. Farmacijoje iš standartizuoto margainių sėklų ekstrakto gaminami papildai, skirti kepenų funkcijoms gerinti.
Ksilitolis yra panašaus saldumo kaip cukrus, nesuteikia maistui pašalinio prieskonio.Pasižymi itin žemu glikemijos indeksu (Gl 8) Tinka veganams, besilaikantiems dietos bei tinkamas pakaitalas sergantiems diabetu (pasikonsultuoti su gydytoju)KSILITOLIS YRA GERASIS CUKRUS, KURIS GALI PAGERINTI BURNOS SVEIKATOS BŪKLĘ IR UŽKIRSTI KELIĄ DANTŲ EDUONIUI.Kilmė...
Žalioje kavoje 10 kartų daugiau antioksidantų, nei žalioje arbatoje.
Kanapių arbata.Sudėtis: Kanapių žiedai ir lapai.Vartojimas.Užpilkite 80-90 laipsnių temperatūros vandeniu. Galite gerti po 3-5 min.
Maistinių mielių dribsniai, tai neaktyvios maistinės mielės turtingos Viaminu B1,B2,B3,B6 pantoteno rugšties, biotino, folio rūgšties, geležies, B12, baltymais, skaidulinėmis medžiagomis.Pikantiškas riešutų ir pelėsinio sūrio skonis.Vartoti galima beriant ant salotų, sumuštinių, košių, troškinių, užtepėlių, makaronų. Galima paskaninti sriubas ar kitus...
Žalioje kavoje 10 kartų daugiau antioksidantų, nei žalioje arbatoje.Joje esanti chlorogeno rūgštis suaktyvina metabolizmą, degina riebalus ir padeda numesti svorio. Slopina apetitą, norą užkandžiauti.Padeda kontroliuoti diabetą, mažina "blogąji" cholesterolį, mažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką.Stiprina imuninę sistemą. Sulėtina organizmo senėjimo...
Tai Graikų virtuvė - be tzatziki neapsieina jokia graikiška fiesta, jokie pietūs nei vakarienė. Su mėsa, su daržovėmis, ar tiesiog su gabalėliu paskrudintos duonos – Tzatziki tinka su viskuo!Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: česnakai, svogūnai, krapai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
Kanapių arbata turtinga Omega 3 ir Omega 6 riebalų rūgštimis, kurios kaip manoma padeda mažinti širdies ir kraujagyslių ligų sukeliamus simptomus, skatina odos ląstelių atsinaujinimą, plaukų augimą. Šioje arbatoje yra CBD turinčio priešvėžinių, priešuždegiminių, antidepresnių ir antioksidacinių savybių. Kaip manoma nuo senovės padeda reguliuoti virškinimą...
Raudonai baltas rupus ir labai kvapnus prieskonių mišinys kepsniams suteikiantis puikų skonį ir aromatą. Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: česnakai, pomidorai, raudonos saldžiosios paprikos, juodieji pipirai, kvapieji pipirai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti...
Portugalijoje "churrasco" reiškiai - kepta mėsa. Subtilaus aštrumo prieskonių mišinys puikia tinkantis visai mėsai ant grotelių kepti. Nesvarbu ar tai kiauliena, jautiena, ar paukštiena. Visada puikiai...Sudedamosios dalys: svogūnai, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, kalendros, kajeno pipirai, rūkytos raudonos saldžiosios paprikos, petražolės,...
Spalvingas - juodųjų ir geltonųjų garstyčių žaismas, persipinantys su kitais prieskoniais, puikiai tinka mėsai marinuoti, steikams kepti, troškintoms daržovėms skaninti.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, garstyčios, juodieji pipirai, kvapieji pipirai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO...
Gvazdikėliai – labai senas prieskonis, dėl itin stipraus aromato vertinamas Europos, Šiaurės Afrikos ir didelės dalies Azijos virtuvėse. Senovės Kinijoje, prieš susitikdami su imperatoriumi, pavaldiniai ir svečiai pakramtydavo gvazdikėlių – kad būtų geras burnos kvapas. Etiopijoje kartu su kavos pupelėmis mėgstama paskrudinti ir porą gvazdikėlių....
Rupus, kvapnus, saikingo aštrumo (kajeno pipirai (6 %) prieskoninių žolelių mišinys, puikiai tinkantis mėsos, žuvų, daržovių patiekalams gardinti, o ypač bulvytėms orkaitėje ar ant laužo kepti.Grynasis kiekis: 50 gSudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, rozmarinai, česnakai, čiobreliai, raudonėliai, bazilikai, kajeno pipirai (6 %),...
Autentiškas Viduržemio jūros regiono prieskoninis mišinys, tinkantis žuvų, mėsos, daržovių, patiekalams gardinti. YPAČ TINKA ALYVUOGĖMS MARINUOTI.Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, raudonėliai, kalendros, bazilikai, svogūnai, kvapieji pipirai, čiobreliai, juodieji pipirai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ,...
Smulkiai 1*1 mm grūsti juodieji, kvapieji pipirai, raudonos saldžiosios ir žaliosios paprikos bei baltieji pipirai. Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: juodieji pipirai, kvapieji pipirai, raudona paprika, žalioji paprika, baltieji pipirai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ...
Ciberžolė (dar kitaip vadinama kurkuma, turmeric) yra imbierinių šeimos žolinis augalas. Vertingiausia šio augalo dalis - šaknys. Jos labai panašios į imbiero šaknis, tik yra ryškiai geltonos spalvos. Dažniausiai vartojama malta ciberžolės šaknis, tai ir yra ciberžolės milteliai. Maltomis ciberžolėmis gardinami mėsos, žuvies, ryžių, daržovių patiekalai....
Sudedamosios dalys: 100% Ceilono cinamonas.Ceilono cinamonas iš kitų rūšių išsiskiria labai plona ir minkšta, gelsvai rusvos spalvos aromatinga žieve, kurioje yra mineralinių medžiagų – kalio, kalcio, mangano, geležies, cinko, magnio, vitamino A, itin gausu antioksidantų. Cinamonas plačiausiai naudojamas konditerijoje, juo gardinami kepiniai, šokoladas,...
Likutis 1 vnt. Galioja iki 2023 11 30. Karis yra prieskonių mišinys, kurio pagrindas ciberžolės šaknis. Kario prieskonius atvežė britai Indijos valdymo laikotarpiu.Karis patiekalams suteikia auksinę spalvą ir turiningą aromatą. Gardų skonį kariui suteikia ciberžolės, aitriosios paprikos, imbierai, kalendros ir kiti prieskoniai. Ypač tinka ryžių ir...
Plovas labai populiarus Artimuosiuose ir Vidurio Rytuose, Azijoje, ir iš dalies Užkaukazėje. Smulkus prieskonių mišinys, kuriame puikia subalansuotos raudonos salžiosios paprikos, kalendros, kuminai ir kiti prieskoniai padės pagaminti Tikrajį plovą!Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: raudonos salžiosios paprikos, kalendros, kuminai, ciberžolės,...
Senoji receptūra, kurioje prieskoninės žolelės papildo vienos kitą, o peletrūnas, be kurio nuo seno niekas neįsivaizduoja daugelio patiekalų, neatsiejama šio mišinio sudedamoji dalis. Šis mišinys taip pat puikia tinka stirnienai, elnienai gardinti.Kulinarijos paveldo fondo sertifikatasGrynasis kiekis: 50 gSudedamosios dalys: svogūnai, bazilikai,...
Universalus, rupus, raudonos spalvos, Pietų Italijos prieskonių mišinys, kuriame puikiai balansuoja pomidorai, česnakai ir raudonos aitriosios paprikos (čili) bei prieskoninės žolelės.Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: pomidorai, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, petražolės, bazilikai, aitriosios paprikos (čili). PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE...
Subtilaus aštrumo prieskonių mišinys, kuriame kumino dvelksmas suteiks paukštienai išsirtinį rytų skonį.Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, ciberžolės, ožragės, kalendros, aitriosios paprikos (čili), kuminai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
Pomidorai, česnakai - Italijos klasika. Džiovintos alyvuogės ir prieskoninės žolelės praturtina šį mišinį, suteikdamos unikalumo.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: pomidorai, česnakai, alyvuogės, juodieji pipirai, krapai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti...
Su ŽAGRENIU, natūralia imbiero šaknimi ir krapais. Labai kvapnus mišinys, tinkantis visai žuviai - nuo lašišos iki smulkių, mažų žuvelių. Žagrenis, plačiai žinomas kaip Sumac, tai džiovintos sutrintos raudonos žagrenio uogos, kuris auga Viduržemio jūros regione. Žagrenis savyje turi rūgštelės, todėl nereikia nei citrinos, nei citrinos rūgšties. Aštroko ir...
Mišinio pagrindą sudaro česnakų granulės ir grietinėlės milteliai, kuriuos papildo ciberžolės, krapai ir kt. Tinka tiek virtoms, tiek keptoms bulvėms, bulvių patiekalams gardinti.Grynasis kiekis: 80 g Sudedamosios dalys: česnakai, grietinėlės milteliai, ciberžolės, krapai, garstyčios. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE...
Autentiškas, pagal Prancūzijos vienuolių senąsias receptūras pagamintas prieskoninių žolelių mišinys.Grynasis kiekis: 40 g Sudedamosios dalys: bazilikai, raudonėliai, mairūnai, rozmarinai, peletrūnai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Pagal Šiaurės Italijos receptūrą gaminamas universalus, rupus, žalios spalvos prieskonių mišinys, apjungiantis pagrindines prieskonines žoleles bei daržoves su žiupsneliu ciberžolės.Grynasis kiekis: 60 g Sudedamosios dalys: pomidorai, petražolės, svogūnai, česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, bazilikai, raudonėliai, ciberžolės. PRIESKONIAI BE DRUSKOS,...
Miltelinis švelnus prieskonių mišinys, kuriame pagrindą sudaro natūralūs grietinėlės milteliai. Tinkantis padažams, sviestui, sriuboms, troškiniams, kiaušinienėms, bulvėms gardinti.Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: grietinėlės milteliai, svogūnai, petražolės, česnakai, raudonėliai, ciberžolės. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ...
Likutis 1 vnt. Galioja iki 2023 11 30. Sezamo sėklos, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, žiupsnelis aitriųjų paprikų (čili ) ir kt. – viskas ko reikia paukštienai pagardinti.Grynasis kiekis: 80 g Sudedamosios dalys: sezamo sėklos, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, svogūnai, aitriosios paprikos (čili). PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE...
Autentiškos receptūros prieskonių mišinys su trupučiu aitriosios paprikos, tinkantis ne tik chimichurri padažo gamybai, bet ir mėsai, troškiniams, sriuboms gardinti.Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: česnakai, petražolės, raudonėliai, aitriosios paprikos (čili). PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE...
Mairūnai, kurie lietuvių virtuvėje buvo naudojami vietoj juodųjų pipirų, sudaro šio mišinio pagrindą, o kartu su kitais prieskoniais sudaro puikų derinį kiaulienos patiekalams gardinti. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatasGrynasis kiekis: 50 g Sudedamosios dalys: mairūnai, česnakai, svogūnai, juodieji pipirai, kmynai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE...
XVIII a. senoji receptūra, kurios "cinkelis" – žiupsnelis cinamomo Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: kalendros, česnakai, svogūnai, bazilikai, čiobreliai, mėtos, cinamonai, juodieji pipirai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ...
Senoji džiovintų prieskoninių daržovių kompozicija – morkos, svogūnai, česnakai, juodieji pipirai, pastarnokai ir kiti. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatasGrynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: morkos, svogūnai, česnakai, juodieji pipirai, pastarnokai, petražolės, gelsvės, baravykai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ,...
Senoji receptūra, subalansuota visai žvėrienai gardinti. Ypač tinkantis šernienai, subproduktams. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatasGrynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: kalendros, kadagio uogos, svogūnai, juodieji pipirai, kvapieji pipirai, rozmarinai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
Senoji receptūra - tobulas prieskonių mišinys, suteikiantis žuviai pikantiškesnį, kartu švelnesnį, vandens šviežumu atsiduodantį aromatą. Šis mišinys puikiai tinka visai žuviai, o ypač unguriams, karpinėms žuvims - karšiams, karpiams, karosams, lynams, žiobriams gardinti). Kulinarijos paveldo fondo sertifikatasGrynasis kiekis: 50 g Sudedamosios dalys:...
Česnakų gerbėjams - spalvingas prieskonių mišinys, kuriame dominuoja česnakai.Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, žaliosios paprikos.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Universalus rūpus prieskonių mišinys, kuriame puikiai dera svogūnų, česnakų, petražolių prieskonių kompozicija, geltoną spalvą suteikia ciberžolės milteliai.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: svogūnai, česnakai, morkos, petražolės, juodieji pipirai, raudonos saldžiosios paprikos, ciberžolės.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO...
Svogūninis universalus prieskonių mišinys su apelsinų žievelėmis, ypač tinkantis žuvų patiekalams gardinti.Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: svogūnai, raudonos saldžiosios paprikos, bazilikai, apelsinų žievelės, petražolės, aitriosios paprikos (čili). PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
Rupus prieskonių mišinys, tinkantis mėsos patiekalams gardinti. Sudėtyje yra garstyčių grūdeliai.Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, garstyčios, bazilikai, juodieji pipirai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti...
Tobula prieskonių kompozicija makaronams ir jų patiekalams gardinti.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: česnakai, pomidorai, bazilikai, raudonėliai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Premium klasės, svogūnų ir pastarnokų pagrindu gaminamas mišinys, puikiai tinkantis žuvų troškinimui, gaminimui garuose, kepimui.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: svogūnai, pastarnokai, juodieji pipirai, pomidorai, krapai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti...
Subalansuotas prieskoninių žolelių mišinys - bazilikų, rozmarinų ir kitų prieskoninių žolelių kompozicija puikiai dera avienai gaminti.Grynasis kiekis: 40 g Sudedamosios dalys: bazilikai, raudonos aitriosios paprikos (čili), rozmarinai, čiobreliai, gvazdikėliai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ...
Visai paukštienai, o ypač kalakutienai skirtas smulkus, vientisas, geltonos spalvos prieskonių mišinys, kuriame puikiai dera svogūnai su česnakais, ciberžolė su saldžiąja paprika ir kitais prieskoniais.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: svogūnai, česnakai, garstyčios, raudonos saldžiosios paprikos, ciberžolės, kmynai, krapai, aitriosios paprikos...
Trumpa kelionė į Ameriką – traškūs vištų sparneliai, sultingi šonkauliukai – mišinys, kuris apjungia tris skonius – saldumą, aštrumą bei rūgštumą (cukranendrių cukrus, čili granulės ir žagrenis).Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: nerafinuotas rudasis cukranendrių cukrus, žagreniai, česnakai, aitriosios paprikos (čili), svogūnai.PRIESKONIAI BE...
Sveikuoliškas prieskonių mišinys, skirtas maistinei vertei padidinti. Jį sudaro burnočių spragėsiai, moliūgų lukštentų sėklų miltai, ispaninis šalavijas (chia sėklos), linų sėmenys, kanapių lukštentos sėklos, prieskoninės žolelės.Grynasis kiekis: 50 gSudedamosios dalys: moliūgų lukštentų sėklų miltai, ispaninis šalavijas (chija sėklos), linų sėmenys,...
Originali Gruziniška receptūra, kurioje persipina žolelių gausa: kalendros, bazilikai, petražolės, krapai, aitriosios paprikos, ožragės, mairūnai ir kita.Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: kalendros, bazilikai, petražolės, krapai, aitriosios paprikos, ožragės, mairūnai, dašiai, pipirmetės, lauro lapai, šafranas.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ,...
Sudedamosios dalys: 100% mėtų lapeliaiMėtos yra ypač aromatingos, gaivaus, kiek saltelėjusio skonio prieskoninės žolelės, puikiai tinkančios ėrienos, daržovių patiekalams, padažams, salotoms, vaisiams, gėrimams, desertams ir šokoladui skaninti.Taip pat mėtų lapeliai tinka arbatai ruošti. Mėtų arbatą galima gerti tiek karštą, tiek atvėsusią. Į šaltą mėtų...
Tikram viščiukui TABAKA - smulkus mišinys, kur svogūnai, raudonos saldžiosios paprikos, ožragės, česnakai, garstyčios, aitriosios paprikos (čili), romos kmynai (kuminai) ir kt. pradžiugins aštrumo mėgėjus.Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: svogūnai, raudonos saldžiosios paprikos, ožragės, česnakai, garstyčios, aitriosios paprikos (čili), romos...
Kava jau tapo mūsų kasdienio gyvenimo dalimi. Kartais - tai malonus lengvo ir lėto ryto ritualas, kartais - tai geriausias pagalbininkas žvaliam ir greitam rytui, o kartais - puiki priežastis mielam susitikimui ir ilgam pokalbiui. Juoda, kava, latte, espresso, kava su pienu ar capuccino - jau visai nebesvarbu. Kava tiek įsišaknijo mūsų gyvenimuose, kad...
Kava jau tapo mūsų kasdienio gyvenimo dalimi. Kartais - tai malonus lengvo ir lėto ryto ritualas, kartais - tai geriausias pagalbininkas žvaliam ir greitam rytui, o kartais - puiki priežastis mielam susitikimui ir ilgam pokalbiui. Juoda, kava, latte, espresso, kava su pienu ar capuccino - jau visai nebesvarbu. Kava tiek įsišaknijo mūsų gyvenimuose, kad...
Kava jau tapo mūsų kasdienio gyvenimo dalimi. Kartais - tai malonus lengvo ir lėto ryto ritualas, kartais - tai geriausias pagalbininkas žvaliam ir greitam rytui, o kartais - puiki priežastis mielam susitikimui ir ilgam pokalbiui. Juoda, kava, latte, espresso, kava su pienu ar capuccino - jau visai nebesvarbu. Kava tiek įsišaknijo mūsų gyvenimuose, kad...
Kava jau tapo mūsų kasdienio gyvenimo dalimi. Kartais - tai malonus lengvo ir lėto ryto ritualas, kartais - tai geriausias pagalbininkas žvaliam ir greitam rytui, o kartais - puiki priežastis mielam susitikimui ir ilgam pokalbiui. Juoda, kava, latte, espresso, kava su pienu ar capuccino - jau visai nebesvarbu. Kava tiek įsišaknijo mūsų gyvenimuose, kad...
Sudedamosios dalys: kmynų sėklos, pankolio sėklos, imbiero šaknys, žvaigždiniai anyžiai, ciberžolės.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
ŠVITRŪNAS - (lot. Cictus Incanus) Sudedamosios dalys: 100% švitrūno lapeliai.Šis augalas, kuris pasižymi stebėtinai dideliu polifenolių kiekiu, kurie didina atsparumą bakterinėms ir virusinėms infekcijoms bei stiprina kraujagysles. Polifenoliai pasižymi antioksidacinėmis savybėmis, kurios mažina laisvųjų radikalų kiekį organizme, lėtina senėjimo procesą,...
Žaliasis prieskoninių žolelių mišinys šašlykams, tai pikantiškas ir labai kvapnus prieskonių mišinys, puikiai tinkantis kepsniams, paukštienai, troškiniams gardinti. Kaukazo šalių - armėniška, azerbaidžanietiška, gruziniška virtuvės mums iš karto asocijuojasi su lauko kepsniais, o ypač - šašlykais. Niekas neleis sumeluoti, jog šių šalių gaminami...
Grynasis kiekis: 100 g.Sudedamosios dalys: druska (60%), mėlynžiedės ožragės, česnakai, krapų sėklos, kalendros, aitriosios paprikos (čili), kmynai, šafranai Visoje Gruzijoje ypač populiari SVANETIJOS (dar vadinama SVANŲ) druska. Gruzinų virtuvėje ji dažnai vartojama vietoje paprastos druskos. Pasakojama, kad senovėje, kai druska buvo brangi, šeimininkai...
Grynasis kiekis: 80 g.Sudedamosios dalys: svogūnai, pomidorai, morkos, česnakai, pankoliai, rūkytos saldžiosios paprikos, petražolės.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje
Grynasis kiekis: Sudedamosios dalys: česnakai, garstyčios, raudonos saldžiosios paprikos, žaliosios paprikos, juodieji pipirai.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje
Grynasis kiekis: Sudedamosios dalys: svogūnai, garstyčios, česnakai, petražolės, imbierai, citrinų žievelės, baltieji pipirai, mėtos, rozmarinai.Vartojama žuvų, troškinių patiekalams gardintiPRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.