Augaliniai aliejai, aliejiniai padažai, cukrus, skaidulos, prieskoniai - visų skoniams ir poreikiams internetu Zaliastotele.lt Siūlome įsigyti įvairius prieskonių mišinius: kaukazietiškus, mangų karį, prieskonines žoleles šašlykams, paukštienos, svogūninius, rūkytų raudonųjų paprikų, kmynų, cinamono, pipirų, persiladą ir kitus iš mūsų gausaus aosrtimento internete. Čia taip pat rasite įvairirių aliejų, bei įdomių skonių aliejinių padažų, kuriuos ekomenduojame naudoti gardinant salotas, grill daržoves, keptus mėsos patiekalus, žuvies ir jūros gėrybių patiekalus, makaronus, picos patiekalus, ryžius, grūdų košes. Aliejiniai padažai taip pat puikiai tarnaus kaip marinatas. Šioje maisto prekių kategorijoje galite įsigyti net džiovintų jūros kopūstų salotoms. Įsigykite internetu jau dabar Zaliastotele.lt!
Balkšvojo gysločio sėklų luobelės – maistinės skaidulos, dažnai vadinamos organizmo šluota. Šalina šlakus ir toksinus. Jas rekomenduojama vartoti tiems, kurie turi problemų su žarnynu, cholesteroliu, ar tiesiog norintiems profilaktiškai išvalyti organizmą. Balkšvasis gyslotis ( Psyllium Husk) labiausiai paplitęs šiaurės vakarų Indijoje. Ant vieno augalo...
Balkšvojo gysločio sėklų luobelės - maistinės skaidulos, kurios šalina iš organizmo šlakus, slopina apetitą, todėl dažnai yra vadinamos „organizmo šluota“.VARTOJIMAS: gerti prieš pusryčius ryte arba vakare, prieš einant miegoti. Sumaišyti 1-2 arbatinius šaukštelius stiklinėje (250 ml) vandens, sulčių ar kito gėrimo. Užsigerkite kitu puodeliu skysčių...
Baravykų mėgėjams - rupiai malti baravykai, svogūnai, natūralūs grietinėlės milteliai – puikus derinys padažams, sriuboms, troškiniams, bulvių, miltiniams patiekalams gardinti. Ir prieskoninės žolelės dar labiau apjungia šiuos subtilius skonius.Grynasis kiekis: 50 gSudedamosios dalys: grietinėlės milteliai, svogūnai, baravykai, petražolės, gelsvės,...
Miltelinis švelnus prieskonių mišinys, kuriame pagrindą sudaro natūralūs grietinėlės milteliai. Tinkantis padažams, sviestui, sriuboms, troškiniams, kiaušinienėms, bulvėms gardinti.Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: grietinėlės milteliai, svogūnai, petražolės, česnakai, raudonėliai, ciberžolės. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ...
Šis skaidulų mišinys sukurtas siekiant sujungti naudingiausias augalinių skaidulų savybes, taip kad praturtintų kasdienę mitybą ir padėtų sureguliuoti normalią žarnyno veiklą. Sudėtyje esantys linų sėmenys, margainis , kanapių sėklos, balkšvųjų gysločių sėklų luobelės teigiamai veikia žarnyną, todėl gali padėti atsikratyti pilvo pūtimo ir kitų nemalonių...
Mišinio pagrindą sudaro česnakų granulės ir grietinėlės milteliai, kuriuos papildo ciberžolės, krapai ir kt. Tinka tiek virtoms, tiek keptoms bulvėms, bulvių patiekalams gardinti.Grynasis kiekis: 80 g Sudedamosios dalys: česnakai, grietinėlės milteliai, ciberžolės, krapai, garstyčios. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE...
Autentiškos receptūros prieskonių mišinys su trupučiu aitriosios paprikos, tinkantis ne tik chimichurri padažo gamybai, bet ir mėsai, troškiniams, sriuboms gardinti.Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: česnakai, petražolės, raudonėliai, aitriosios paprikos (čili). PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE...
Pikantiškas prieskonių mišinys, kuriame pomidorai „valdo"! Puikiai tinka salotoms, varškei, sriuboms, kiaušinių patiekalams, duoniukams gardinti.Grynasis kiekis: 50 gSudedamosios dalys: pomidorai, juodgrūdės, meškiniai česnakai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti...
Persiladas yra klasikinis prancūzų prieskonių mišinys, naudojamas gaminant įvairius -paukštienos, mėsos, žuvų ir jūrų gėrybių, makaronų ir daržovių patiekalus. Mišinys suteiks skonį sriuboms, salotų užpilams, sviestui ar padažui. BE DRUSKOSSudedamosios dalys: česnakai, petražolės. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE...
Rupus prieskonių mišinys, tinkantis mėsos patiekalams gardinti. Sudėtyje yra garstyčių grūdeliai.Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, garstyčios, bazilikai, juodieji pipirai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti...
Jūsų virškinamasis traktas yra svarbus jūsų savijautai, o žarnynas dažnai vadinamas „antrosiomis smegenimis“. Skaidulos, probiotikai ir skysčiai yra esminiai elementai norint turėti sveiką virškinimo sistemą. Išbandykite maistinių skaidulinių medžiagų mišinį kasdieniam virškinimo sistemos palaikymui. Sudėtis: sėjamojo lino sėmenų išspaudos, balkšvojo...
Subalansuotas paprikų, svogūnų ir prieskoninių žolelių mišinys kotletams, praturtintas garstyčiomis.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, garstyčios, petražolės, juodieji pipirai, kvapieji pipirai, krapai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ...
Prieskonių mišinys, sukurtas pagal močiutės receptą, kuriame krienai, šalavijas, rozmarinai su kitais prieskoniais kiaulienai suteikia unikalų skonį. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: česnakai, svogūnai, krienai, ciberžolės, šalavijai, rozmarinai, petražolės, juodieji pipirai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE...
Grynasis kiekis: 100 g.Sudedamosios dalys: druska (60%), mėlynžiedės ožragės, česnakai, krapų sėklos, kalendros, aitriosios paprikos (čili), kmynai, šafranai Visoje Gruzijoje ypač populiari SVANETIJOS (dar vadinama SVANŲ) druska. Gruzinų virtuvėje ji dažnai vartojama vietoje paprastos druskos. Pasakojama, kad senovėje, kai druska buvo brangi, šeimininkai...
Plovas labai populiarus Artimuosiuose ir Vidurio Rytuose, Azijoje, ir iš dalies Užkaukazėje. Smulkus prieskonių mišinys, kuriame puikia subalansuotos raudonos salžiosios paprikos, kalendros, kuminai ir kiti prieskoniai padės pagaminti Tikrajį plovą!Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: raudonos salžiosios paprikos, kalendros, kuminai, ciberžolės,...
Grynasis kiekis: 70 g.Sudedamosios dalys: raudonieji svogūnai, ciberžolės, pomidorai, petražolės, krapai, meškiniai česnakai.Vartojama kiaušinių patiekalams, ypač omletams, daržovių bei mėsos troškiniams, sriuboms ir košėms gardinti.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.
Grynasis kiekis: 100 g Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Svogūnai, morkos, raudonos saldžiosios paprikos ir kitos prieskoninės žolelės subalansuotos maltai mėsai gardinti.Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: svogūnai, morkos, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, porai, petražolės, aitriosios paprikos (čili), bazilikai, rozmarinai, čiobreliai, raudonėliai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE...
Siūlome pradėti rytą nuo šio mišinio, kad dieną būtumėte energingi ir žvalūs! Šis skaidulų mišinys sukurtas siekiant sujungti naudingiausias augalinių skaidulų savybes, taip kad praturtintų kasdienę mitybą naudingais baltymais ir skaidulom, padėtų sureguliuoti normalią žarnyno veiklą. Sudėtyje esančios moliūgų sėklos pasižymi proteino ir cinko gausa,...
Originali Gruziniška receptūra, kurioje persipina žolelių gausa: kalendros, bazilikai, petražolės, krapai, aitriosios paprikos, ožragės, mairūnai ir kita.Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: kalendros, bazilikai, petražolės, krapai, aitriosios paprikos, ožragės, mairūnai, dašiai, pipirmetės, lauro lapai, šafranas.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ,...
Sudedamosios dalys: 100 % meškinis česnakas.Meškinis česnakas (Allium ursinum) yra vienas seniausių pasaulyje vaistinių augalų. Senoliai teigia, kad šio augalo sąžalynų, pabudę po ilgo žiemos miego, ieško rudieji lokiai. Paėdus augalo lapų dingsta jiems žiemos mieguistumas, grįžta jėgos. Dėl sulėtėjusios medžiagų apykaitos ir prisikaupusių organizme...
Paukštiena kiek kitaip – pomidorų, paprika ir aitriųjų paprikų (čili) žaismas, praturtintas juodgrūdės sėklomis.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, pomidorai, petražolės, juodgrūdės, aitriosios paprikos (čili), kmynai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ...
Žaliasis prieskoninių žolelių mišinys šašlykams, tai pikantiškas ir labai kvapnus prieskonių mišinys, puikiai tinkantis kepsniams, paukštienai, troškiniams gardinti. Kaukazo šalių - armėniška, azerbaidžanietiška, gruziniška virtuvės mums iš karto asocijuojasi su lauko kepsniais, o ypač - šašlykais. Niekas neleis sumeluoti, jog šių šalių gaminami...
Pagal Šiaurės Italijos receptūrą gaminamas universalus, rupus, žalios spalvos prieskonių mišinys, apjungiantis pagrindines prieskonines žoleles bei daržoves su žiupsneliu ciberžolės.Grynasis kiekis: 60 g Sudedamosios dalys: pomidorai, petražolės, svogūnai, česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, bazilikai, raudonėliai, ciberžolės. PRIESKONIAI BE DRUSKOS,...
Senoji džiovintų prieskoninių daržovių kompozicija – morkos, svogūnai, česnakai, juodieji pipirai, pastarnokai ir kiti. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatasGrynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: morkos, svogūnai, česnakai, juodieji pipirai, pastarnokai, petražolės, gelsvės, baravykai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ,...
ŠVITRŪNAS - (lot. Cictus Incanus) Sudedamosios dalys: 100% švitrūno lapeliai.Šis augalas, kuris pasižymi stebėtinai dideliu polifenolių kiekiu, kurie didina atsparumą bakterinėms ir virusinėms infekcijoms bei stiprina kraujagysles. Polifenoliai pasižymi antioksidacinėmis savybėmis, kurios mažina laisvųjų radikalų kiekį organizme, lėtina senėjimo procesą,...
Svogūninis universalus prieskonių mišinys su apelsinų žievelėmis, ypač tinkantis žuvų patiekalams gardinti.Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: svogūnai, raudonos saldžiosios paprikos, bazilikai, apelsinų žievelės, petražolės, aitriosios paprikos (čili). PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
Švelnus prieskonių mišinys mėsos patiekalams gardinti, kuriame dominuoja raudonieji svogūnai, persipinantys su paprikomis, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis.Grynasis kiekis: 60 g.Sudedamosios dalys: raudonieji svogūnai, raudonos saldžiosios paprikos, rūkytos saldžiosios paprikos, juodieji pipirai, kvapieji pipirai, bazilikai, petražolės. Laikyti...
GRYBŲ MĖGĖJŲ DŽIAUGSMAS. Tikra VOVERAIČIŲ puota.Tinka visoms sriuboms, troškiniams, užkepėlėms, padažams gardinti. Ten, kur norime daug voveraičių skonio ir kvapo, visur dedame VOVERAITĘ. Nes sudėtyje - LIETUVIŠKOS VOVERAITĖS:) Grynasis kiekis: 50 g.Sudedamosios dalys: bulvių dribsniai, svogūnai, česnakai, voveraitės, krapai.Sudėtyje gali būti SALIERŲ,...
KAUKAZIETIŠKO ŽOLELĖS – tai autentiškas, puikiai subalansuotas, labai kvapnus prieskoninių žolelių rinkinys, kuriame persipina petražolės, raudonėliai, mairūnai, ožragės lapeliai ir kt. su mažu žiupsneliu aitriųjų paprikų. Puikis derinys mėsos, daržovių, žuvų, troškinių, ryžių patiekalams gardinti.Ne veltui sakoma, jog kiekviename Kaukazo šalių...
Universalus, kvapnus, "pirmosios pagalbos" virtuvėje prieskonių mišinys, kurį sudaro daugiau nei 25 prieskonių: kalendros, česnakai, svogūnai, ožragės, pipirai, paprikos, kmynai, garstyčios, ciberžolės, krapai, petražolės, bazilikai, kadagio uogos, kardamonai, gvazdikėliai, muskatai, aitriosios paprikos (čili) ir kt.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios...
Kaukazo šalių - armėniška, azerbaidžanietiška, gruziniška virtuvės mums iš karto asocijuojasi su lauko kepsniais, o ypač - šašlykais. Niekas neleis sumeluoti, jog šių šalių gaminami šašlykai yra klasikų klasika ir kiekvienam susikaupia daugiau seilių burnoje vien apie juos pagalvojus.Kaukazietiški šašlykų prieskoniai – tai subalansuotas prieskoninių...
Grynasis kiekis: 60 g.Sudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, svogūnai, česnakai, romos kmynai (kuminas), raugerškio uogos (barbarisai), žagreniai, aitriosios paprikos (čili).Sudėtyje gali būti SALIERŲ, SEZAMO SĖKLŲ, GARSTYČIŲ, GLITIMO pėdsakų.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR...
CHIA sėklos – lietuviškas pavadinimas „ispaninis šalavijas“, tai juodai baltos itin maistingos sėklos, kilusios iš Centrinės Amerikos. Šiose sėklose yra B1, B2, B3 vitaminų ir žmogaus organizmui būtinų mineralų: kalcio, kalio, cinko, geležies ir kt. Jų sudėtyje taip pat yra Omega-3 ir Omega-6 riebalų rūgščių, kurios yra labai svarbios organizmui, nes jose...
Grynasis kiekis: 80 g.Sudedamosios dalys: svogūnai, pomidorai, morkos, česnakai, pankoliai, rūkytos saldžiosios paprikos, petražolės.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje
Ašvaganda arba Migdomoji vitanija, tai rytų šalių augalas, nuo senų senovės ypač populiarus Indijoje, kur dar vadinamas indiškuoju ženšeniu. Tai krūmas, turintis ilgas ir gumbuotas šaknis, būtent šaknys ir yra malamos į miltelius. Šis augalas prisitaiko prie organizmo poreikių ir gali tiek raminti, tiek suteikti energijos.Sumažina streso hormono...
Subalansuotas prieskoninių žolelių mišinys - bazilikų, rozmarinų ir kitų prieskoninių žolelių kompozicija puikiai dera avienai gaminti.Grynasis kiekis: 40 g Sudedamosios dalys: bazilikai, raudonos aitriosios paprikos (čili), rozmarinai, čiobreliai, gvazdikėliai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ...
SENOJI RECEPTŪRA - bulvytės, virtos su lupenomis, "pamirkytos" Senolių bulvių prieskonių mišinyje -tai taip pat , kaip pas močiutę Žemaitijoje:) Šie bulvių prieskoniai puikiai tinka tiek virtoms, tiek keptoms bulvėms, troškintoms daržovėms gardini.Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: svogūnai, kanapės, česnakai,...
Sudedamosios dalys: ciberžolės, svogūnai, salierai, raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, juodieji pipirai, šafranas.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Vienas iš subtiliausių aštriųjų prieskonių mišinių, - žalieji jelapenai, kalendros, svogūnai ir kitų prieskonių gausa suteikia jūros gėrybėms, makaronams, sriuboms ir troškiniams ypatingą skonį ir ypač kvapą.Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: kalendros, svogūnai, ožragės, jalapeno pipirai, imbierai, mėtos, ciberžolės, kardamonai,...
Grynasis kiekis: 40 g.Sudedamosios dalys: šitake grybai (valgomieji danteniai), česnakai, špinatai, svogūnų laiškai, petražolės, juodieji pipirai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Natūralus produktas. Margainiai labai vertinami dėl sėklose randamų eterinių aliejų, dervų, biogeninių elementų - tiramino ir histamino, o ypač dėl sudėtyje esančio silimarino. Farmacijoje iš standartizuoto margainių sėklų ekstrakto gaminami papildai, skirti kepenų funkcijoms gerinti.
Pomidorai, česnakai - Italijos klasika. Džiovintos alyvuogės ir prieskoninės žolelės praturtina šį mišinį, suteikdamos unikalumo.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: pomidorai, česnakai, alyvuogės, juodieji pipirai, krapai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti...
Grynasis kiekis: Sudedamosios dalys: svogūnai, garstyčios, česnakai, petražolės, imbierai, citrinų žievelės, baltieji pipirai, mėtos, rozmarinai.Vartojama žuvų, troškinių patiekalams gardintiPRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.
Mangų karis (mango curry) – tai daugelio mėgstamas karis, praturtintas mango subtilia rūgštele, žiupsneliu imbiero, persipinančio su kitais kvapniaisiais prieskoniais. Taip sudarydami kvapnų, pikantišką, lengvai aštroką prieskonių mišinį. Indijoje mangai dar vadinami “vaisių karaliumi” ir valgomi ne tik kaip vaisiai. Neapdoroti mangai yra marinuoti arba...
Sudedamosios dalys: kmynų sėklos, pankolio sėklos, imbiero šaknys, žvaigždiniai anyžiai, ciberžolės.Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Senoji receptūra, kurioje puikiai dera česnakai, raudonos saldžiosios paprikos ir kt. prieskoniai, puikisi derantys antienos, žąsienos patiekalams gardinti. Kulinarijos paveldo fondo sertifikatasGrynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: česnakai, raudonos saldžiosios paprikos, pastarnokai, rozmarinai, kmynai, šalavijai, aitriosios paprikos (čili),...
Autentiškas Viduržemio jūros regiono prieskoninis mišinys, tinkantis žuvų, mėsos, daržovių, patiekalams gardinti. YPAČ TINKA ALYVUOGĖMS MARINUOTI.Grynasis kiekis: 60 gSudedamosios dalys: raudonos saldžiosios paprikos, česnakai, raudonėliai, kalendros, bazilikai, svogūnai, kvapieji pipirai, čiobreliai, juodieji pipirai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ,...
Premium klasės, svogūnų ir pastarnokų pagrindu gaminamas mišinys, puikiai tinkantis žuvų troškinimui, gaminimui garuose, kepimui.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: svogūnai, pastarnokai, juodieji pipirai, pomidorai, krapai.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.Laikyti...
Sveikuoliškas prieskonių mišinys, skirtas maistinei vertei padidinti. Jį sudaro burnočių spragėsiai, moliūgų lukštentų sėklų miltai, ispaninis šalavijas (chia sėklos), linų sėmenys, kanapių lukštentos sėklos, prieskoninės žolelės.Grynasis kiekis: 50 gSudedamosios dalys: moliūgų lukštentų sėklų miltai, ispaninis šalavijas (chija sėklos), linų sėmenys,...
XVIII a. senoji receptūra, kurios "cinkelis" – žiupsnelis cinamomo Kulinarijos paveldo fondo sertifikatas Grynasis kiekis: 70 g Sudedamosios dalys: kalendros, česnakai, svogūnai, bazilikai, čiobreliai, mėtos, cinamonai, juodieji pipirai. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ...
Svogūnų gerbėjams - malonaus svogūnams būdingo saldumo, spalvingas prieskonių mišinys.Sudedamosios dalys: svogūnai, pomidorai, petražolės, ciberžolės. PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.
Kuminai yra tipiškas rytų virtuvės prieskonis, daugelio Indijos ir Meksikos patiekalų skonio dalis. Šis prieskonis pasižymi ypatingais aromatais.Tai neįprasto, intensyvaus, stiproko, labai savito aromato ir skonio prieskonis, paprastai arba labai mėgstamas, arba nekenčiamas. Citrinų ir šildančių imbierų skoniai persipina su šviežiai pjautos medienos...
Tikram viščiukui TABAKA - smulkus mišinys, kur svogūnai, raudonos saldžiosios paprikos, ožragės, česnakai, garstyčios, aitriosios paprikos (čili), romos kmynai (kuminai) ir kt. pradžiugins aštrumo mėgėjus.Grynasis kiekis: 80 gSudedamosios dalys: svogūnai, raudonos saldžiosios paprikos, ožragės, česnakai, garstyčios, aitriosios paprikos (čili), romos...
Truputį šilumos ir šėlsmo.... "HAWAIIAN GRILL" labai kvapnus mišinys, puikiai tinkantis grilio mėgėjams, - nedegantis, be žalumos, puikaus rupumo (nei per stambus, nei per smulkus):) Idealiai tinkantis mėsos, daržovių, žuvių patiekalams griliuoti. Taip pat šį mišinį galime naudoti vietoj pipirų.Grynasis kiekis: 60 g.Sudedamosios dalys: česnakai, juodieji...
Unikali sriuba – šiupininė, kaskart kitokia, bet pavyksta visuomet su puikia mūsų naujiena prieskonių mišiniu „ŠIUPININĖ“ - svogūnai, česnakai, raudonos saldžiosios bei rūkytos paprikos, pomidorai, raugerškio uogos (barbarisai), alyvuogės, baravykai, ir daug daug žalumos. Sotu ir labai skanu!Grynasis kiekis: Sudedamosios dalys: svogūnai, česnakai,...
Sudėtis: 100 % imbieras.Imbieras yra vienas iš populiariausių prieskonių pasaulyje. Jis turi daugybę kulinarinių paskirčių ir yra naudojamas tiek konditerijoje (sausainiai, meduoliai, tortai), tiek mėsos patiekaluose. Iš imbiero galima pasigaminti ir imunitetą stiprinančią arbatą.Grynasis kiekis: 70 gLaikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Universalus rūpus prieskonių mišinys, kuriame puikiai dera svogūnų, česnakų, petražolių prieskonių kompozicija, geltoną spalvą suteikia ciberžolės milteliai.Grynasis kiekis: 70 gSudedamosios dalys: svogūnai, česnakai, morkos, petražolės, juodieji pipirai, raudonos saldžiosios paprikos, ciberžolės.PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO...