-20%
BALKŠVOJO GYSLOČIO SĖKLŲ LUOBELĖS 200G
Kodas: 4770278082058

BALKŠVOJO GYSLOČIO SĖKLŲ LUOBELĖS 200G

5,19 € 4,15 €/ vnt.
20,76 €/ kg

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 4,15 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Balkšvojo gysločio sėklų luobelės – maistinės skaidulos, dažnai vadinamos organizmo šluota. Šalina šlakus ir toksinus. Jas rekomenduojama vartoti tiems, kurie turi problemų su žarnynu, cholesteroliu, ar tiesiog norintiems profilaktiškai išvalyti organizmą. Balkšvasis gyslotis ( Psyllium Husk) labiausiai paplitęs šiaurės vakarų Indijoje. Ant vieno augalo gali užaugti net iki 15000 sėklų, kiekvieną iš jų gaubia luobelė. Balkšvojo gysločio sėklų luobelės lengvai sugeria vandenį, jų svoris gali padidėti net iki 10 kartų.

    Sudedamosios dalys: balkšvojo gysločio sėklų luobelės.

    Vartojimo instrukcija: Vaikams – 1 arbatinį šaukštelį ( apie 3 g) užpilkite 150–200 ml vandens, sulčių arba kito skysčio, išmaišykite. Nespėjus nusėsti iš karto išgerkite. Vartokite 1–3 kartus per dieną. Suaugusiems – 2 arbatinius šaukštelius (apie 6 g) užpilkite 200 ml vandens, sulčių arba kito skysčio, išmaišykite. Nespėjus nusėsti iš karto išgerkite ir užgerkite 200 ml skysčio. Vartokite 1–4 kartus per dieną. Vartoti mažiausiai 30 minučių prieš valgį. Nevartoti prieš miegą. Nevartoti esant rijimo sutrikimams. Jei vaikui mažiau nei 3 metai, prieš vartojant pasitarkite su specialistu. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Nevartoti asmenims, jautriems maisto papildo sudedamosioms dalims. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

    Maistinė vertė 100 g: 722 kJ/180 kcal: riebalai 0,5 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g), angliavandeniai 0,9 g, skaidulos 88,5 g, iš kurių cukrų 0,6 g. baltymai 1,1 g, druska 0,05 g.



    Kilmės šalis: Indija

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasVALGEDA
    Pakuotė0,2 kg

    Geriausia pirkti viską kartu!

    BALKŠVOJO GYSLOČIO SĖKLŲ LUOBELĖS 200G
    +
    BALKŠVOJO GYSLOČIO SĖKLŲ LUOBELĖS 200G 4,15 € / vnt.
    Komplekto kaina
    10,46 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.