Kodas: 4779051430536

ROYALTY ŠOKOLADAS NARANJA 85% 80G

Ši šokolado plytelė nepaprasta – ji pagaminta tik iš dviejų komponentų: puikaus skonio ekologiškų trinitatio kakavos pupelių ir nerafinuoto cukranendrių cukraus. Šokoladas pagamintas naudojant tradicinį, akmeninių girnų malimo, metodą. Šis procesas trunka ilgai, tačiau šokolado skonis viską atperka. Kadangi nededame papildomai kakavos sviesto ar lecitinų, mūsų šokoladas yra tirštas, su juo sunkiau dirbti. Todėl teneapgauna jūsų išorė - lobis viduje. Mažiau nei 5% visos kakavos pasaulyje yra criollo pupelės, o trinitario - 10-15%. Likusią dalį sudaro forastero pupelės.

Kilmės šalis:
Madagaskaras
Ūkis:
Mava Ottange
Pupelės rūšis:
Trinitario
Veislė:
Trinitario veislių mišinys
Grynasis svoris:
80 g.

Naranja 85%
Ingredientų kiekis
Du! Skrudinotos, maltos akmenimis ekologiškos trinitario kakavos pupelės ir nerafinuotas cukranendrių cukrus! Daugiau nieko!

Pupelių skonis
Pagrindiniai skonio akcentai ir charakteristikos:

Lengva citrusinė rūgštelė
Geltoni tropiniai vaisiai
Medus
Skrudinti riešutai (lazdynų ir graikiniai)
Oda
Pupelių rauginimas
Pupelės medinėse dėžėse yra rauginamos 6 dienas, apverčiamos 3 kartus. Vėliau apie savaitę ant medinių stalų džiovinamos saulėje. Sudedamosios dalys
Ekologiškos trinitario kakavos pupelės 85%, nerafinuotas cukranendrių cukrus.

Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje vietoje 18(±3)°C temperatūroje.

Vidutinis maistingumas (100 g produkto)
Energetinė vertė (kJ) 1127
Energetinė vertė (kcal) 269
Riebalai (g) 13
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių (g) 8
Angliavandeniai (g) 68
- iš kurių cukrų (g) 17
Baltymai (g) 19

Charakteristikos
Prekinis ženklasROYALTY
Pakuotė80 g
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.