Kodas: 3800034964487

AREON ORO GAIVIKLIS KEN - VANILLA 35G

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Paslaptingas ir legendinis vanilės kvapas, tai vienas iš labiausiai žinomų afrodiziakų – meilės aromatų.
Vanilės kvapas verčia jus pasijausti saugius, nuramina, pašalina erzelį ir pyktį, sukuria pasitikėjimo aplinką. Dovanoja ramybę, harmoniją, gyvenimo džiaugsmo pojūtį.
Aromatų terapeutai tikina, jog vanilės kvapas gerina atmintį ir didina žmogaus sugebėjimą susikoncentruoti. Sutikite, tai tikrai reikalingos savybės tiems, kas vairuoja automobilį!

AREON įneš malonų ir ilgai trunkantį aromatą į Jūsų automobilį, namus ar biurą. Tiesiog atidarykite pakuotę ir mėgaukitės! Rinkitės iš populiarių kvapų.

Charakteristikos
Prekinis ženklasAREON
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.