Maku keraminiai kepimo indai, 2vnt, 17x14x9cm. Atsparūs karščiui iki 220 laipsnių, Galima naudoti mikrobangų krosnelėje ir indaplovėje.
Kokybiški "Maku" daugkartiniai maišeliai maisto vakavimui, talpa - 1,3L. Pakuotėje - 10vnt, maišelio išmatavimai: 22x21cm.
Kepimo indas su griliaus grotelėmis, ilgis 42cm, plotis 31cm, aukštis 6cm.
Maku troškinimo indas su stikliniu dangčiu 4,1 L. Stiklinis dangtis taip pat gali būti naudojamas kaip indas. Atsparumas karščiui - nuo 50 ° C iki + 500 ° C. Galima naudoti: indaplovėje, orkaitėje, mikrobangų krosnelėje ir šaldiklyje.Matmenys: 34,00 x 22,50 x 12,00 cm.
Maku indas kepimui, spalva - juoda, išmatavimai: 30,50 x 19,00 x 10,00 cm, 2 l, svoris - 1,92 kg. Galima naudoti orkaitėje ar mikrobangų krosnelėje. Galima plauti indaplovėje. Maksimali kepimo temperatūta - 200 laipsnių.
Keraminiai indai kepimui, 4vnt, talpa 150ml, kepti iki 250 laipsnių temperatūroje.
Maku torto forma nuimamu dugnu, spalva juoda, išmatavimai: 13x12x10cm, metalinė.
Maku kepimo siūlas, ilgis - 60 m, spalva - balta.
Vaakumatorius maistui, 5 vakavimo maišeliai pridėti, naudojimui reikalingos 6AA baterijos (nepridėtos).
Maku keraminis indas kepimui. Spalva - juoda, matmenys: 37 x 21 x 7 cm, tūris - 3 l. Maksimali orkaitės temperatūra kepimui 220 laipsnių.
Metalinė kepimo forma nelimpančiu paviršiumi, 16x13cm.
Nesvylanti danga, lengva plauti. Naudokite virtuvinius įrankius iš plastiko ir medžio, kad nesubraižytumėte paviršiaus.
Keraminis indas kepimui orkaitėje, 36x23x7cm, 3L.
Keraminis indas kepimui orkaitėje, 30x19x6cm, 1,7L.
Keraminis indas kepimui orkaitėje, 24x16x6cm, 1L.
Maišeliai su guma maistui uždengti, 3 dydžių. Padeda ilgiau išsaugoti šviežią maistą.
Maku padėklas desertams kepti, nelimpantis pavirčius, plaunamas rankomis, kepimo temperatūra iki 230 laipsnių.
Keraminis indas kepimui, talpa 3L, kepti iki 250 laipsnių temperatūroje.
Maku keraminis indas kepimui. Spalva - juoda, matmenys: 21 x 13 x 5 cm, tūris - 0,7 l. Maksimali orkaitės temperatūra kepimui 220 laipsnių.
© 2016 UAB Agrofirma "SĖKLOS". All Rights Reserved