Kodas: 7630054106477

DELIMANO BRAVA CHOP XXL PLAUSTYKLĖ

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

DELIMANO BRAVA CHOP EXPRESS XXL pjaustyklė

 

Populiarioji rankinė pjaustyklė dar patogesnė naudoti ir talpesnė. XXL dydžio prietaisas vienu metu smulkina iki pusę kilogramo maisto. Nereikia jokių baterijų ar elektros energijos – užtenka kelis kartus patraukti rankenėlę.

 

Maisto smulkinimas taps kaip niekad lengvas ir greitas su DELIMANO BRAVA CHOP EXPRESS XXL pjaustykle. Smulkinkite didelius vaisių, daržovių gabaliukus, riešutus ir kitus ingredientus vos keliais rankenėlės patraukimais!

 

Pjaustyklę naudoti ypač paprasta, jai nereikalingos baterijos ar elektros energija. Kompaktiškas prietaisas telpa bet kokio dydžio virtuvėje, jį ypač patogu pasiimti vykstant į iškylas ar vasarnamius.

 

Naudoti pjaustyklę labai lengva: sudėkite ingredientus į talpyklą, uždėkite dangtelį ir traukite rankenėlę, kad ašmenys pradėtų suktis ir smulkinti ingredientus. Užteks kelių sekundžių ir minimalių jūsų pastangų.

 

Įdėkite smulkinimo ašmenis ir smulkinkite ar trinkite maistą, arba įdėkite plakimo antgalį ir sumaišykite ingredientus.

 

Prietaiso indas gerokai talpesnis (galite sudėkite net iki 500 ml ingredientų), tad vienu metu galėsite smulkinti ar plakti net pusę kilogramo maisto!

 

Beje, ašmenys yra net su 5 peiliukais, todėl maistą galite pjaustyti gerokai greičiau. DELIMANO BRAVA CHOP EXPRESS XXL pjaustyklė – puikus pasirinkimas norint susmulkinti vaisius, daržoves, riešutus, žoleles, svogūnus, česnakus, paruošti padažą ar užtepėlę.

 

DELIMANO – malonumas gaminti kasdien!

 

 

 

  •         XXL dydis – patogiai vienu metu smulkinkite iki pusės kilogramo maisto.
  •         Rankinis prietaisas, nereikalaujantis daug pastangų – vos keli rankenėlės patraukimai ir nuostabūs rezultatai.
  •         Nereikalinga elektra ar baterijos – patogu pasiimti su savimi.
  •         Universalus prietaisas – naudokite kaip pjaustyklę, trintuvą ar plaktuvą.
  •         Lengva valyti – plaukite su šiltu vandeniu ir plovikliu.
  •         Neslystantis pagrindas suteikia stabilumo.
  •         Kompaktiška ir paranki, užima mažai vietos virtuvėje.

 

Techninė informacija:

Matmenys: aukštis – 14,5 cm, dugno skersmuo – 8,2 cm, dangčio skersmuo – 13 cm.

Indo talpa – iki 500 ml.

Kilmės šalis: Kinija.

Garantija: 6 mėn.

Charakteristikos
Prekinis ženklasDELIMANO

Geriausia pirkti viską kartu!

MAKU PUODELIAI 2VNT 283849
+ +
Komplekto kaina
39,73 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.