Kodas: 7630054137563

DELIMANO BRAVA PEILIŲ RINKINYS

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Subtilaus dizaino ypač aštrūs DELIMANO BRAVA CHEF peiliai iš nerūdijančiojo plieno privalomi turėti kiekvienoje virtuvėje kasdienėms pjaustymo, smulkinimo, raikymo užduotims. Puikus pasirinkimas įsikuriantiems naujuose namuose. Kartu gausite prie sienos tvirtinamą magnetinį peilių laikiklį, tad jūsų virtuvė atrodys tvarkinga. Rinkinį sudaro 5 peiliai ir magnetinis laikiklis.
ILGASIS APRAŠYMAS Praktiškas peilių rinkinys įvairiausioms pjaustymo užduotims
Papildykite savo virtuvę patikimu DELIMANO BRAVA CHEF peilių rinkiniu. Peilių ašmenys patvarūs, o rankenos – patogios suimti. Puikiai tinka įvairiausioms pjaustymo užduotims. Rinkinį sudaro net 5 skirtingų rūšių peiliai, nuo universalaus iki lupimo ar NAKIRI.

Magnetinis laikiklis tvarkingai virtuvei
Tegul netvarkingi ir perpildyti virtuvės spintelių stalčiai lieka praeityje. DELIMANO BRAVA CHEF rinkinyje rasite ne tik 5 peilius, bet ir magnetinį laikiklį, tvirtinamą prie sienos. Visus peilius galėsite laikyti saugiai ir patogiai vienoje vietoje, visada aiškiai matysite peilius ir galėsite juos saugiai paimti.

Stalčiuje laikomi virtuviniai peiliai gali būti pažeisti, susilietę su kitais plieniniais daiktais, taip pat jie greičiau atšimpa. Būdami neatidūs, galite susižaloti ir patys, imdami peilius iš stalčiaus. Magnetinis laikiklis leis peilius laikyti saugiai ir vaikams nepasiekiamoje vietoje.

5 praktiški peiliai ir magnetinis laikiklis
Rinkinį sudaro 5 virtuvėje dažniausiai naudojami peiliai kasdienėms užduotims. Magnetinis laikiklis užtikrins saugų peilių laikymą:

Universalus peilis mažesniems ingredientams, daržovėms pjaustyti (ašmenys – 15,5 cm, rankena – 10,5 cm)
NAKIRI peilis daržovėms smulkinti (ašmenys – 17,8 cm, rankena – 12,7 cm)
Filė peilis mėsai, žuviai pjaustyti (ašmenys – 20,3 cm, rankena – 12,7 cm)
Pjaustymo peilis ploniems mėsos gabaliukams atpjauti (ašmenys – 20,3 cm, rankena – 12,7 cm)
Lupimo peilis vaisiams, daržovėms lupti, kitiems smulkiems darbams (ašmenys – 8 cm, rankena – 10,5 cm)
Magnetinis laikiklis lengvai pritvirtinamas prie sienos (33,5 x 3,4 cm)

Aštrūs, ploni ir tvirti ašmenys iš nerūdijančiojo plieno
Kiekvienas peilis yra su plonais ir lengvais ašmenimis, kurie užtikrina tikslų ir greitą pjaustymą, lupimą, smulkinimą ir kitų virtuvės užduočių atlikimą. Visų peilių ašmenys pagaminti iš kokybiško nerūdijančiojo plieno ir tarnaus jums ilgus metus. Skirtingai nuo keraminių peilių, plieniniai nedūžta. Dailaus dizaino peilių rinkinys ne tik praktiškai tarnaus jums kiekvieną dieną, bet ir papuoš virtuvę.

DELIMANO – malonumas gaminti kasdien!
ĮSPĖJIMAI
SAVYBĖS IR PRIVALUMAI Techninė informacija:
Sudėtis: peilių ašmenys – nerūdijantysis plienas, rankenos – plastikas, magnetinis laikiklis – 50 % geležies, 30 % magneto, 20 % polipropileno.
Kilmės šalis: Kinija.

Charakteristikos
Prekinis ženklasDELIMANO

Geriausia pirkti viską kartu!

MAKU BRENDŽIO TAURĖS 2VNT 603138
+ +
Komplekto kaina
20,45 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.