Kodas: 763005410717

DELIMANO ROSSI SWISS CRYSTALS KEPTUVĖ 110041362 28 CM

DELIMANO ROSSI keptuvės pagrindas yra iš aliuminio – lengvos ir karštį itin gerai perduodančios medžiagos. Keptuvės vidus padengtas nelimpančia ir braižymuisi atsparia „Ilag“ danga. Ši danga papildyta deimantų dalelėmis ir kristalų dalelėmis, yra ilgaamžė ir lengvai valoma. Keptuvė atrodo gražiai, o ją naudoti – vienas malonumas! Indai patiems išrankiausiems! Įsileiskite į savo virtuvę aukštą kokybę, efektyvumą ir išskirtinį dizainą su DELIMANO ROSSI indais. Viršutinis nelimpančios „Ilag“ dangos sluoksnis papildytas tikromis kristalų, randamų Šveicarijos kalnuose, ir deimantų dalelėmis. Indų pagrindas yra iš aliuminio, todėl lengvas, patogus naudoti, puikiai perduoda šilumą ir užtikrina tolygų maisto kepimą. Visus puodus ir keptuves galima naudoti orkaitėje, todėl tinka įvairiems gaminimo būdams (pavyzdžiui, iš pradžių ant viryklės, po to – orkaitėje).

Pasiruoškite skonių bangai ir nepriekaištingai gaminimo patirčiai su aukštos kokybės DELIMANO ROSSI indais!

Kaip paruošti indą naudoti?
Norėdami užtikrinti, kad indas jums tinkamai tarnautų ir kuo ilgiau naudotumėtės jo privalumais, pirmiausia paruoškite jį naudoti, o po to naudodami laikykitės šių patarimų:
• Išpakuotą indą išplaukite ir nusausinkite.
• Indo vidų ištrinkite su lašeliu aliejaus ir palikite per naktį.
• Gamindami maistą nustatykite mažą arba vidutinę kaitrą. NEPERKAITINKITE indo!

DELIMANO – malonumas gaminti kasdien!

Įspėjimai:
Prieš pradėdami naudoti indą, patikrinkite, ar jis tinka Jūsų viryklei, kad gamintumėte ant tinkamo karščio šaltinio. Taip užtikrinsite sklandesnį maisto gaminimą ir lengvesnį indo valymą. Nekaitinkite tuščio indo, nes galite jį pažeisti. Nepalikite indo su maistu ant įjungtos viryklės be priežiūros, kad indas neprisviltų. Nerekomenduojama naudoti metalinių įrankių. Būkite atsargūs, jei gaminant maistą šalia yra vaikų ar augintinių. DELIMANO užtikrina, kad nesvylanti danga atitinka reikalavimus, keliamus medžiagos, besiliečiančioms su maistu.
Gamindami maistą ant indukcinės viryklės, nustatykite vidutinę galią, taip optimizuojamas gaminimo laikas, energijos sunaudojimas ir prailginamas indo naudojimo laikas. Per didelė galia gali pažeisti indą ar kaitlentę.


Valymas
Indą plaukite po tekančio vandens srove, naudokite švelnią kempinę ir ploviklį. Nors šį indą galima plauti įvairiais būdais, tačiau, siekiant užtikrinti kuo ilgesnį naudojimo laiką, nerekomenduojama jo plauti indaplovėje, nes kai kurių indaplovėse naudojamų ploviklių sudėtyje yra labai stiprių ir agresyvių sudedamųjų dalių. Intensyviai naudojant indą, gali pakisti jo spalva (atsirasti dėmių).


Perdirbimas
Indas ir jo pakuotė pagaminti iš 100 % perdirbamų medžiagų. Nebenaudojamą atiduokite perdirbti į specialų centrą. • Šveicarijoje sukurta „Ilag“ nelimpančios dangos technologija.
• Viršutinis „Ilag“ dangos sluoksnis papildytas tikromis kristalų, randamų Šveicarijos kalnuose, ir deimantų dalelėmis.
• Lengvas korpusas – pagrindas iš patvaraus aliuminio, kuris gerokai lengvesnis nei kiti indų gamybai naudojami metalai, todėl keptuvę su maistu pakelsite be didelio vargo.
• Išskirtinis dizainas – vidinė indų danga yra su deimantų dalelėmis, kurios suteikia blizgesio, indų išorė – prabangios raudonos spalvos, o rankenos – iš nerūdijančiojo plieno.
• Tinka visų rūšių viryklėms, įskaitant indukcines, be to, ROSSI indus taip pat galima naudoti gaminant maistą orkaitėje (iki 230 °C temperatūroje).
• Jokios deformacijos rizikos – indų pagrindas iš aliuminio, kuris nepraranda formos net aukštoje temperatūroje.
• Ilgaamžiai – dėl atsparumo svilimui ir braižymuisi indus naudosite ilgus metus.
• Danga (išorinė ir vidinė) yra vandens pagrindo, todėl jos sudėtyje nėra arba yra labai mažai tirpiklių. Vadinasi, tai jūsų sveikatai ir aplinkai nekenksmingas pasirinkimas.

Kilmės šalis: Kinija.
Garantija: 24 mėn.

Charakteristikos
Prekinis ženklasDELIMANO
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.