SU KODU
-25%
LIUCERNOS MĖLYNŽIEDĖS BEDA 0,5KG
Kodas: 4770168510302

LIUCERNOS MĖLYNŽIEDĖS BEDA 0,5KG

Medicago sativa L.

Daugiametės baltymingos ankštinės žolės. Liucernomis tinka apsėti kalvas. Jos paprastai auginamos lauko sėjomainų žolynuose, bet vis plačiau naudojamos ir ganomuose. Ir vienuose, ir kituose žolynuose, norint, kad liucernos geriau išsilaikytų, bent kartą per sezoną reikia leisti joms sužydėti.
Sėklos norma 10 - 15 kg/ha.
Veislė BEDA derlinga, gerai žiemojanti, atspari ligoms. Išauga iki 100 cm aukščio, vidutinio lapuotumo, atspari išgulimui. Orientacinis pirmos pjūties laikas - birželio pirmasis dešimtadienis. Šios veislės liucernos gerai auga gryname pasėlyje ar mišiniuose su varpinėmis žolėmis.  

Charakteristikos
PaskirtisVienanarės
Prekinis ženklasSĖKLOS LT
Išfasavimas500 g

Geriausia pirkti viską kartu!

PIRŠTINĖS SU NITRILU, MELSVOS, DYDIS 7, NY1350FP-001
+ +
Komplekto kaina
35,50 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.