Kodas: 763005413864

ĮRANKIŲ RINKINYS TORNADICA 4VNT

Puoselėkite nedidelį sodą, daržą ar gėlyną su šiuo praktišku įrankių rinkiniu. Jį sudaro nedidelis rankinis kultivatorius, kauptukas, mažas grėblys, vagotuvas ir keičiama ergonomiška rankena.
Būtiniausi įrankiai sklandiems sodo darbams
Sveikas maistas, ekologiški ingredientai, pačių rankomis užaugintos sodos gėrybės – tai tampa vis svarbesnėmis vertybėmis.
Pabandykite ir jūs patys užsiauginti daržovių! Tam jums tikrai pravers praktiškas ir lengvai naudojamas TORNADICA įrankių rinkinys!

Patogūs kompaktiški įrankiai su keičiama rankena
Turite nedidelį sodą prie namų ar terasoje? Jums tikrai pravers TORNADICA 4 dalių rinkinys, kurį sudaro būtiniausi sodo įrankiai.

Šie 4 nedideli įrankiai puikiai tinka:
• Paruošti nedidelį žemės plotą prieš sodinimą
• Kasti skyles sodinukams
• Rauti piktžoles
• Prižiūrėti kietą žemę ir sunkiai pasiekiamas vietas
• Surinkti lapus, šakeles

Naudokite sodui terasoje, gėlynui, šiltnamiui prižiūrėti. Įrankius patogu pasiimti su savimi, užima ypač mažai vietos.

Apdovanojimą pelnęs dizainas ir rankų darbo kokybė

Kauptukas
Purenkite dirvą aplink daigus ir jaunus augalus, surinkite piktžoles, užpildykite skyles, griovelius, sodinkite gausiai apželdintoje vietoje.

MINI TORNADICA rankinis kultivatorius
Mini kultivatorius išpurena dirvą iki 10 cm gylio ir paruošia ją augalams sodinti. Taip pat galite paruošti duobes sodinukams vienu judesiu.
Vagotuvas
Skirtas mažoms vagoms formuoti.
Mažas grėblys
Grėbkite lapus, šakeles gausiai apsodintose vietose ar gėlynuose.

Iš rankomis kalto aukštos kokybės plieno
Visi TORNADICA įrankiai yra kalti rankomis ir suvirinti iš plieno. Įrankiai patvarūs, tad juos sėkmingau naudosite ilgus metus.

Charakteristikos
SpalvaJuoda
Prekinis ženklasTORNADICA
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

ELEKTRINIS KULTIVATORIUS IKRA IEM800
+ +
Komplekto kaina
1 042,49 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.