Kodas: 763005413862

MINI KULTIVATORIUS  TORNADICA

Atsikratykite piktžolių iš sunkiai pasiekiamų vietų su MINI TORNADICA. Tai praktiškas rankinis kultivatorius lengvesniems sodo darbams. Lenkti virbai lengvai sminga į žemę, išrauna piktžoles arba paruošia duobes sodinukams.
Puoselėkite sodą su laiką taupančiu įrankiu
Prižiūrėkite daržą ar sodą ir auginkite daržoves pasitelkę MINI TORNADICA. Tai praktiškas rankinis mini kultivatorius, su kuriuo darbus atliksite greičiau ir gerokai lengviau!

Mėgaukitės pačių užaugintu maistu
Ruošti šeimai tik sveiką ir iš natūralių ingredientų pagamintą maistą gali būti tikrai brangu, nes viską tenka pirkti prekybos centruose ar specializuotose parduotuvėse. Be to, niekada negalite būti visiškai tikri dėl pirktinio maisto kokybės!

Pabandykite daržovių užsiauginti patys į pagalbą pasitelkę MINI TORNADICA rankinį kultivatorių.

DELIMANO rekomenduoja MINI TORNADICA – inovatyvų rankinį kultivatorių, su kuriuo galite purenti dirvą ir rauti piktžoles stovėdami.

Puoselėkite daržoves ir atsikratykite piktžolių
Kartu su pavasariu prasideda ir sodo darbai, kuriems reikalingi įvairūs sodo įrankiai. MINI TORNADICA kultivatorius sukurtas palengvinti sodo ir daržo darbus, kad jie kuo mažiau vargintų jūsų nugarą.

Lenkti virbai suapvalintais galais lengvai sminga į dirvą ir paspartina darbus.

Virbai yra 11 cm ilgio ir pagaminti iš rankomis kalto plieno. Speciali forma nepažeidžia daržovių, tačiau lengvai išrauna aplink jas augančias piktžoles.

Su MINI TORNADICA jūs galite:
• Lengvai ir greitai išrauti piktžoles aplink augalus
• Saugiai nuimti derlių nepažeisdami daržovių
• Purenti dirvą aplink augalus
• Paruošti duobes sodinukams, svogūnėliams, gėlėms
Kuo skiriasi MINI TORNADICA ir TORNADICA?
MINI TORNADICA rankinis kultivatorius
Mažesnis, todėl patogiau atskirti piktžoles nuo augalų, kai yra jų augimo sezonas. Dėl mažesnio dydžio puikiai tinka mažiems sodams terasose.
TORNADICA rankinis kultivatorius
Didesnis, tinkamesnis kasimo ir purenimo darbams sezono pradžioje ir pabaigoje.

Kilmės šalis: Rusija
Garantija: 24 mėn.

Charakteristikos
SpalvaGeltona
Prekinis ženklasTORNADICA
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

PIRŠTINĖS SU NITRILU, NY1350FP-003, DYDIS 8
+ +
Komplekto kaina
679,27 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.