-25%
GARDENA RAVĖTUVAS 970475001
Kodas: 407850005209

GARDENA RAVĖTUVAS 970475001

44,99 € 33,74 €/ vnt.

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 33,74 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus

    Tikslus piktžolių pašalinimas, švelnus nugarai ir ekologiškas
    GARDENA piktžolių ravėtuvas yra ideali priemonė efektyviai pašalinti nereikalingas piktžoles vejoje ar gėlynuose. Juk sunkus, bet būtinas reguliarus ravėjimas nėra pats maloniausias sodo darbas. Tačiau ši piktžolių naikinimo priemonė leidžia paprastai ir efektyviai ravėti, neteršiant aplinkos. Patentuoti piktžolių ravėtuvo peiliai yra arti vienas kito ir yra ypač siauri, todėl labai tinka norint ištraukti kiaulpienes vejoje. Galite dirbti tiksliai, o tai naudinga jūsų vejai, nes ji padaro tik mažas skylutes. Darbas su praktišku GARDENA piktžolių ravėtuvu yra malonus ir nekenksmingas jūsų nugarai net dirbant ilgesnį laiką. Apatiniame prietaiso gale yra praktiška kojos atrama, kad būtų lengviau įrankį įstatyti į žemę. Specialios formos rankena leidžia patogiai judėti sukant ravėtuvo ašmenis. Integruotas paleidimo mechanizmas palengvina piktžolių išmetimą. Šis ravėjimo būdas veikia grynai mechaniškai ir be jokių chemikalų, apsaugodamas jūsų puoselėjamą florą ir fauną, bei išlaikydamas gražų ir prižiūrimą sodą, kuriame nėra kiaulpienių ir kitų piktžolių. Be to, šiam gaminiui GARDENA suteikia 25 metų garantiją.

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasGARDENA
    Garantija

    Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.