-25%
GARDENA GYVATVORIŲ ŽIRKLĖS PRECISIONCUT 967989101
Kodas: 4078500049115

GARDENA GYVATVORIŲ ŽIRKLĖS PRECISIONCUT 967989101

38,99 € 29,24 €/ vnt.

Kaina fizinėse parduotuvėse gali skirtis

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 29,24 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Galimi pristatymo būdai:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus
    Atsiėmimas paštomate

    Gražiai suformuokite krūmus.
    Jei galvoje turite tam tikrą krūmo ar buksmedžio formą, GARDENA „PrecisionCut“ padės įgyvendinti šią viziją. Galite neabejoti šių gyvatvorių žirklių patikimumu - tai įrodo 25 metų gamintojo garantija. Praktiškos gyvatvorių žirklės turi tiesius ir labai aštrius peilius, kad kiekvienas pjovimas būtų tikslus. Be to, tvirti plieniniai ašmenys yra padengti nelipnia danga, kad ant jų neliktų jokių dalelių. Tuo pačiu sumažėja trintis, todėl pjovimo efektyvumas yra didesnis. Tai leidžia visiškai susikoncentruoti į atliekamą darbą. Naudodami populiarią žirklių Z formą, galite lengvai paversti savo augalus į rutulio ar spiralės formos krūmus.
    Bet tai dar ne viskas, nes darbą palengvina ir kiti veiksniai. Gyvatvorių žirklės puikiai gula jūsų rankose dėl „ErgoTec“ rankenos. Be to, įrankis yra ypač lengvas, nes rankenos pagamintos iš tvirto, pluoštu sustiprinto plastiko. Mažas svoris yra itin naudingas, ypač dirbant ilgesnį laiko tarpą. Kartu su specialiais amortizatoriais nejausite nuovargio riešuose.

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasGARDENA
    Garantija

    Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

    Geriausia pirkti viską kartu!

    GARDENA GYVATVORIŲ ŽIRKLĖS PRECISIONCUT 967989101
    + + +
    Komplekto kaina
    98,60 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.