Kodas: 4066407003040

GARDENA LAŠELINIO DRĖKINIMO RINKINYS LYSVĖMS/GĖLYNAMS

Patikimam lašeliniam daržovių lysvių ir gėlynų drėkinimui iki 60 m²
GARDENA lašelinis drėkinamasis rinkinys daržovių lysvėms / gėlynams. Šis rinkinys yra idealus, jei norite efektyviai laistyti iki 60 m² augalų ir gėlių plotus smulkia purškimo dulksna. Su Ready-2-Use rinkiniu esate pasiruošę sumontuoti visus komponentus vos keliais paprastais veiksmais. Dėl pridedamų prailginimo vamzdžių ir dviejų skirtingų purškimo antgalių jūsų augalai bus optimaliai drėkinami net ir po augimo spurto. Rinkinys auga kartu su jūsų augalais. Padidinkite purškimo aukštį prailginimo vamzdžiu, kad toliau drėkintumėte daržoves ar gėles iš viršaus smulkia dulksna. Reguliavimo vožtuvų pagalba galite nustatyti purškimo diapazoną. Patentuotos „Quick & Easy“ sujungimo technologijos dėka galite bet kada pertvarkyti komplekte esančius MDS komponentus ir naujai panaudoti jų nepažeidžiant. Tai daro juos tvariais. Kad būtų dar daugiau patogumo ir paprastumo, derinkite komplektą su GARDENA vandens valdikliu (pvz., Select art. Nr. 1891-20). Taip galite nustatyti laistymo grafikus ir jūsų augalai bus laistomi automatiškai, net kai jūsų nėra namuose. Micro-Drip-System. Rūpinkitės savo augalais ir kiekvienu brangiu lašu. Lengvas, tikslus, vandenį ir laiką taupantis laistymas. Rinkinį sudaro vienas Pagrindinis blokas 1000, vienas surinkimo įrankis, vienas purškimo antgalis 360°, dvi T formos jungtys 13 mm (1/2"), dvi L formos jungtys 13 mm (1/2"), trys galiniai kaiščiai 13 mm ( 1/2"), keturi purškimo antgaliai 90°, penki reguliavimo vožtuvai 4,6 mm (3/16"), penki ilginamieji vamzdžiai purškimo purkštukams, 15 kaiščių vamzdžiams 13 mm (1/2") ir vienas 25 m ilgio jungiamasis vamzdis 13 mm (1/2").

Charakteristikos
Prekinis ženklasGARDENA
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

DRENAŽINIS GRUNTAS 1,5 L
+ +
Komplekto kaina
16,75 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.