TIK INTERNETU
LAUKO ŠILTNAMIS 350X200CM
Kodas: 9069718015943

LAUKO ŠILTNAMIS 350X200CM

115,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus

    Svajojate patys užsiauginti šviežių, ekologiškų produktų ir norėtumėte ilgiau džiaugtis nuimamu derliumi? Tuomet Jūsų sodą turėtų papuošti kokybiškas šiltnamis!

    Šiltnamio surinkimas yra labai lengvas, šiltnamį galima lengvai perkelti į kitą sodo vietą. Surinkimo metu PE plėvelę reikia patikimai pritvirtinti prie plieninio rėmo, tam, kad viduje esantys pasėliai liktų apsaugoti nuo įvairių oro sąlygų.

    Įėjimo šonuose yra du stiprūs užtrauktukai. Užtrauktukai leidžia greitai ir lengvai atidaryti ir uždaryti šiltnamį, nesvarbu, ar esate viduje ar lauke. Atidarius durys, lengvai suvyniosite jas viršuje ir pritvirtinsite fiksatoriumi viršuje, patogiam darbui.

    Langai su tinkleliais nuo uodų - atidengti iš abiejų pusių užtikrina gerą oro srautą, reguliuoja temperatūrą, šviesos kiekį ir drėgmę viduje.

    Savybės:

    Matmenys: 350 x 200 x 200 cm
    Lango išmatavimai: 30x30cm
    Medžiaga: PE 140g / m2
    Atsparus pažeidimams
    Valcuotos durys su spyna
    Vamzdžio skersmuo: 19 mm
    6 atidaromi langai su tinkleliais nuo uodų
    Įėjimo matmenys: apytiksl. 170x100 cm
    Dėžutės matmenys: 141x41,5x12cm

    Charakteristikos
    Prekinis ženklasMPORT
    Garantija

    Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.