Kodas: 5902425320310

ŠILTNAMIS SU PLĖVELE ŽALIAS 3X6M

Šiltnamis tunelis 300 x 600 cm (18 m2) žalias

Aprašymas:
Folijos šiltnamis - tunelis - puikus sprendimas daiginti sėkloms ir auginti sodinukams. Dėl optimalių sąlygų augimui, jis idealiai tinka sėti daržoves net 3 kartus per metus. Lengvas surinkimas ir galimybė įrengti beveik bet kurioje sodo vietoje – tai tik keletas jo privalumų.

Konstrukcija iš cinkuoto plieno profilių yra tvirta ir ilgaamžė, todėl folijos apvalkalą galima puikiai sureguliuoti ir tinkamai įtempti. Patvari PE UV-4 plėvelė su medžiagos struktūroje įkomponuota PP tinklelio armatūra garantuoja, kad mikroklimatas puikiai tiks augalams. Be to, tunelyje sumontuota specialiai sukurta danga kuri, užpylus žeme, apsaugo foliją nuo sprogimo.

Šiltnamis turi platų įėjimą užsegamą dviem užtrauktukais – dureles, paliekant šiltnamį atvirą galima susukti ir pritvirtinti spaustukais viršuje. Šiltnamyje taip pat įrengti šoniniai langai su tinkleliais nuo uodų, kurie apsaugo pasodintus augalus nuo vabzdžių ir užtikrina efektyvų vėdinimą. Tinkamas jo aukštis užtikrina laisvę judėti jo viduje, atlikti darbus ir laisvą, neapribotą augalų augimą.

Visi konstrukcijos elementai yra sujungti vienas su kitu komplekte esančiais varžtais, o surinkimo instrukcijose yra brėžinys su atitinkamų elementų numeracija ir panaudojimu.

Techniniai duomenys:
* Konstrukcijos: pilnai cinkuoti metaliniai profiliai, Ø 25 mm, sienelės storis 0,7-0,9 mm
* Danga: PE UV=4 folija su polipropileno tinkleliu (PP)
* Spalva: balta (įausto tinklelio spalva)
* Matmenys (Plotis x Ilgis x Aukštis): 300cm x 600cm x 200cm
* Paviršiaus plotis: 18 m2
* Įėjimo išmatavimai (Plotis x Aukštis): 74 cm x 180 cm
* Langų skaičius: 8
* Numatomas surinkimo laikas: 2 valandos
* Papildoma informacija: 3 - dalių
* Komplekte: rėmas, danga, surinkimo instrukcija, tvirtinimo varžtai, veržliaraktis varžtams
* Langų danga: tinklelis nuo uodų
* Lango išmatavimai (Plotis x Aukštis): 80cm x 50cm
* Įėjimo/durų skaičius: 1

Geriausia pirkti viską kartu!

ŽEMĖ BALKONINĖMS GĖLĖMS 18 L
+ +
Komplekto kaina
306,93 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.