TIK INTERNETU
MEDINIS PAMATAS ŠILTNAMIUI 4X6M
Kodas: 0000000161329

MEDINIS PAMATAS ŠILTNAMIUI 4X6M

129,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Galimi pristatymo būdai:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Pamatai iš medinių blokelių – ekonomiškiausias ir greičiausiai įgyvendinamas šiltnamio pastatymo būdas. Bet kuriai šiltnamio konstrukcijai didelį poveikį daro vėjas, todėl jei planuojate jį eksploatuoti ne vienerius metus, šiltnamis privalo turėti patikimus pamatus.
Taip pat statant šiltnamį ant pamatų padidėja jo naudojimo terminas, nes karkasas yra pakeltas ir jam nedaro poveikio drėgmė. Kaip ir bet kuris kitas statinys, šiltnamis turi būti stabilus. Todėl patikimi pamatai visada pravers.
Privalumai:
• Pagrindiniai šiltnamio pamatų iš medinių sijų privalumai: nedidelė savikaina, paprasta pastatyti ir išmontuoti, todėl galima kilnoti šiltnamį sodo sklype, iki galo neišmontuojant visos konstrukcijos.
• Lygios sijų briaunos ir tikslūs dydžiai suteikia galimybę sutrumpinti ir palengvinti daugybę statybos procesų.
• Nesunkus išmontavimas, prireikus perkelti šiltnamį į derlingesnę vietą.
• Ekologinis saugumas, kurį garantuoja organinė statybinės medžiagos kilmė.
Trūkumai
• Pagrindinis pamatų iš medinių sijų trūkumas – neilgas naudojimo laikas. Kiekvienam medienos gaminiui daro poveikį drėgmė, todėl jis genda ir pūva. Dėl to kai kurie specialistai rekomenduoja gaminti šiltnamių pamatus iš medinių sijų tik neilgam laikotarpiui.
• Tačiau nieko nėra amžino, o dėl mažos pamatų iš sijų savikainos ir montavimo darbų paprastumo juos galima iš naujo pagaminti kiekvienais metais.

Charakteristikos
MedžiagaPlienas, plastikas

Geriausia pirkti viską kartu!

MEDINIS PAMATAS ŠILTNAMIUI 4X6M
+ + +
Komplekto kaina
132,41 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.