TIK INTERNETU
ŠILTNAMIS FERMER 6X10M, 6MM
Kodas: 0000000161121

ŠILTNAMIS FERMER 6X10M, 6MM

3 878,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Galimi pristatymo būdai:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Kam tiks šis modelis
Tai neribojamos paskirties pramoniniai šiltnamiai, kuriuose galite ne tik auginti įvairius bei aukštus augalus, bet taip pat naudoti kaip patalpą dirbtuvėms, įvairiam transportui laikyti ar įvairioms ekspozicijoms ir parodoms lauke rengti.

Dydis 6 x 10 m(12m, 18m, 30m, 50m)
Aukštis 380 cm
Ilgis 1000 cm
Polikarbonatas 6 mm
Konstrukcija Cinkuotasis plienas ∎ 40x40x1.2 mm
Apsauga nuo rūdžių cinkavimas
Atstumas arkos 200 cm
Sniego apkrova 320 kg/m2

Itin tvirta konstrukcija
Itin tvirti dvigubi lankai pagaminti iš patvaraus plieninio 40x40 mm vamzdžio. Lanko pavidalo santvaros tarpusavyje jungiamos ilginiais. Patikimas plieninis „Fermer“ modelio karkasas iš storų dvigubų lankų išlaiko 320 kg/m2 sniego apkrovą. Tai reiškia, kad polikarbonatu dengtas šiltnamis pasižymės puikiomis eksploatacinėmis savybėmis net labai didelio snygio metu.
Apsauga nuo rūdžių
Cinkuotoji danga patikimai saugo šiltnamio karkasą nuo korozijos. Plieninis vamzdis yra visiškai cinkuotas iš išorinės ir vidinės pusės.
Šiltnamis „Fermer“ ištikimai tarnaus Jums ilgus metus be papildomo antikorozinio apdorojimo.
Derliaus apsauga
Į šiltnamio komplektą įeina kokybiškas ilgaamžis 6 mm korinis polikarbonatas. „Fermer“ modelis turi dvivėres duris kiekviename gale, jis visiškai suderinamas su papildomomis orlaidėmis, automatinio vėdinimo ir laistymo sistemomis.
Į KOMPLEKTĄ ĮEINA
Komplekte yra visi montavimui reikalingi varžtai ir savisriegiai. Šiltnamis „Fermer“ statomas ant pamatų.

Charakteristikos
MedžiagaPlienas, plastikas
Prekinis ženklasAVERTO

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.