Kodas: 0000000164092

ŠILTNAMIS GARDENER 3X10M 4MM NANO

Dydis 3 x 10 m (6m, 8m, 10m)
Aukštis 227 cm
Ilgis 1000 cm (600cm, 800cm, 1000cm)
Konstrukcija Cinkuotasis plienas ∎ 20x40 & 20x20 mm
Apsauga nuo rūdžių cinkavimas
Atstumas arkos 100 cm
Sniego apkrova 220 kg/m2. Polikarbonatas NANO 600g/kv.m. Kanalinis polikarbonatas GREENHOUSE-NANO – tai naujoviška medžiaga šiltnamiams dengti. Ji padeda užauginti iki 48 proc. gausesnį daržovių derlių šiltnamyje ar uždarose dirvožemio talpyklose. Šiltnamyje, kuris dengtas minėta medžiaga, vaisiai sunoksta 3–4 savaitėmis anksčiau. Šis gaminys, skirtas daržovėms uždarose dirvožemio talpyklose ar šiltnamiuose auginti, teigiamai veikia augalų augimą ir vaisių vystymąsi. Nanostruktūrinė medžiaga polikarbonato lakštų kanaluose sukuria ypač palankų šiltnamio mikroklimatą, kuris yra panašus į šiltnamio efektą, ir ženkliai padidina augalų produktyvumą įvairiuose augalams augininti skirtuose pasatuose.
Galinės šiltnamio SIMPLE 3x4 m dalys ir lankai yra ištisai suvirinti, neišardomi. Atstumas tarp šiltnamių „SINGLE“ lankų – 1 metras. Šiltnamio dydis priklauso nuo polikarbonato lakštų pločio. Šiltnamis gali būti bet kokio ilgio, kuris yra kartotinis 2 m.
Langai, galinės konstrukcijos, orlaidės, sijos gaminamos iš profilinio (kvadratinio) suvirinto 20*20 mm vamzdžio, metalo storis 0,8 mm. Vamzdžiai cinkuoti iš abiejų pusių, todėl atsparūs rūdžių atsiradimui.
Šiltnamio „SIMPLE“ karkasas yra suvirintas, todėl šiltnamis išlaiko 80 kg/m2 apkrovą (atitinka 30 cm šviežiai iškritusio sniego). Be to, skersiniai (lankų jungiamosios detalės) jungiami varžtu ir veržle. Tai reiškia, kad polikarbonatu dengtas šiltnamis puikiai atlaikys snieguotą žiemą.

Šiltnamis tiesiomis sienomis sukurtas tiems, kas norėtų maksimaliai racionaliai išnaudoti erdvę šiltnamio viduje. Dėl tiesių šoninių sienų šiltnamyje galima auginti daugiau aukštų augalų kultūrų.
Šiltnamis tiesiomis sienomis specialiai sukurtas taip, kad išlaikytų ekstremalias sniego apkrovas. Šiltnamio stogą sudaro dvigubi lankai, pagaminti iš 20x20 mm ir 40x20 mm plieninio vamzdžio. 40x20 mm vamzdis sulenktas gamykliniu būdu, kas suteikia karkasui dar daugiau tvirtumo. Lankus tarpusavyje jungia 5 eilės ilginių, kurie dėl kryžminio tvirtinimo sistemos guli vienoje plokštumoje su lankais. Dėl to tolygiau paskirstoma sniego apkrova polikarbonatui. Galėsite nesirūpinti dėl šiltnamio žiemą!
Cinko danga puikiai apsaugo šiltnamio karkasą nuo korozijos. Plieninis vamzdis yra visiškai cinkuotas iš išorinės ir vidinės pusės. Šiltnamis tiesiomis sienomis ištikimai Jums tarnaus ilgus metus, išlaikydamas estetinę išvaizdą.

Charakteristikos
Prekinis ženklasAVERTO

Geriausia pirkti viską kartu!

LIETINTUVAS ROTAX
+ +
Komplekto kaina
41,98 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.