Kodas: 0000000164894

ŠILTNAMIS SIMPLE MINI 2X8M, 4MM

658,90 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Galimi pristatymo būdai:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Dydis 2 x 8 m ( 6m, 8m ,10m)
Aukštis 200 cm
Ilgis 800 cm (400cm , 800cm , 1000cm)
Konstrukcija cinkuotasis plienas ∎ 20x20 mm
Atstumas arkos 100 cm

Į šiltnamio 2x8 m SIMPLE MINI 4mm kainą įeina karkasas ir polikarbonatas!
Gerą pomidorų derlių lemia daug veiksnių, pradedant nuo vietos pasirinkimo (reikėtų nuspręsti, kur planuojate auginti pomidorus – šiltnamyje, verandoje ar lauke), dirvožemio paruošimo, veislės pasirinkimo, priežiūros, maitinimo, daigų apsaugos nuo ligų ir kenkėjų, ir baigiant sodinimu. Jei planuojate auginti pomidorus lauke, rinkitės lauke auginti tinkamas veisles, o šiltnamyje galima sodinti bet kokius pomidorus (lauke auginti skirti pomidorai puikiai jausis ir šiltnamyje). Šiltnamiuose auginti skirti pomidorų augalai išauga aukšti ir duoda derlių visą vasarą.

Į pagrindinį šiltnamio komplektą įeina 2 durys su vėdinimui skirtais langeliais priešinguose šiltnamio šonuose.
KODĖL ŠIS MODELIS POPULIARUS
Šiltnamis „Simple MINI“ – puikus sprendimas, kai reikia nedidelio šiltnamio, kuris kartu būtų toks pat patogus ir funkcionalus, kaip ir dideli šiltnamių modeliai.

Tvirtas suvirintas šiltnamio 2x8 m SIMPLE MINI 4mm karkasas išlaiko 80 kg/m2 sniego apkrovą (atitinka 20–30 cm naujai iškritusio sniego).
Pamatai šiltnamiui statyti nereikalingi. T formos kojelės įeina į komplektą.

Charakteristikos
MedžiagaPlienas, plastikas
Prekinis ženklasAVERTO

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.