TIK INTERNETU
BOSCH GENĖJIMO PJŪKLAS KEO
Kodas: 3165140602914

BOSCH GENĖJIMO PJŪKLAS KEO

Tiesiog tikslus – galingas, lengvai naudojamas, valdomas viena ranka sodo pjūklas
Akumuliatorinis KEO suteikia galimybę viena ranka pjauti šakas, o naudojant papildomai įsigyjamus priedus galima atlikti įvairius sodo ir buities darbus. Iki 80 mm storio šakų genėjimas, pjovimas ir pjaustymas atliekamas lengvai vos paspaudus mygtuką, kuriuo įjungiami šveicariški ašmenys. Nuimama „A-Grip“ prilaiko medžio šakas, kad pjovimo darbus galėtumėte atlikti viena ranka, o galingas integruotasis 10,8 V ličio jonų akumuliatorius leidžia atlikti 30–190 pjūvių vieną kartą įkrovus ir jokio savaiminio išsikrovimo ar atminties efekto. Mėgaukitės komfortu dirbdami dėl ergonomiškos pjūklo „Soft Grip“ rankenos, kuri suteikia lankstumo. Techniniai duomenys
Akumuliatoriaus tipas
Ličio jonų
Akumuliatoriaus įtampa
10.8 V
Pjovimo pajėgumas (su „A-Grip“)
maks. Ø 60 mm
Pjovimo pajėgumas (be „A-Grip“)
maks. Ø 80 mm
Pjūvių skaičius vieną kartą įkrovus akumuliatorių (15–60 mm skersmuo)
30–190
Pjūklelio ilgis
150 mm
Akumuliatoriaus įkrovimo trukmė
3.5 h
Masė (su „A-Grip“)
1.050 g

Charakteristikos
SpalvaŽalia
Prekinis ženklasBOSCH
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

MEDVILNINĖS PIRŠTINĖS 38611-05 D7
+
MEDVILNINĖS PIRŠTINĖS 38611-05 D7 4,12 € / vnt.
Komplekto kaina
28,11 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.