TIK INTERNETU
GARDENA AKUMULIATORINĖS TELESKOPINĖS GYVATVORIŲ ŽIRKLĖS THS 42/18V P4A
Kodas: 4078500054287

GARDENA AKUMULIATORINĖS TELESKOPINĖS GYVATVORIŲ ŽIRKLĖS THS 42/18V P4A

185,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Pristatymo galimybės:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus

    Aukštos gyvatvorės apsaugo jūsų privatumą. Bet kai jas reikės pakarpyti, norėsite, kad privatumas nebūtų toks svarbus prioritetas. Nebent naudosite GARDENA akumuliatorines teleskopines gyvatvorių žirkles „THS 42/18 P4A“. Su jomis lengvai pasieksite iki 3 metrų aukščio gyvatvores. Pjovimas ant drebančių kopėčių jau praeitis, visada galite saugiai stovėti ant tvirto pagrindo abiem kojomis ir niekada nereikės jaudintis dėl maitinimo kabelio.

    LED indikatoriaus ant gaminio rankenos dėka, jūs visada žinosite dabartinį akumuliatoriaus įkrovimo lygį. Su komplektuojamu akumuliatoriumi veikimo laikas yra iki 100 minučių arba iki 250 m2 gyvatvorės.
    Teleskopinės gyvatvorių žirklės sveria 3.4 kg kartu su akumuliatoriumi, rankenos dizainas ergonomiškas ir puikus svorio centras. Tai reiškia, kad gaminys patogiai ir saugiai telpa jūsų rankose, net kai teleskopinė rankena yra pailginta iki maksimumo (3 metrų). Jums reikia apkirpti gyvatvorę? Tai ne problema: gyvatvorių žirklių kirpimo galvą galima pakreipti, ši funkcija labai patogi, kai reikia kirpti arti žemės. Jums nebereikės daugiau lenktis arba klauptis ant kelių norint apkirpti gyvatvorę.
    Šakos ir šakelės kurių storis iki 16 mm, bus nukirptos be jokių didesnių pastangų. Puiki ašmenų geometrija užtikrina, kad kiekvienas kirpimas būtų atliktas tiksliai ir švariai. Dėl 42 cm ašmenų ilgio, jūs greitai suformuosite savo gyvatvorę, per visą jos ilgį.

    Jei norite transportuoti arba sandėliuoti teleskopines gyvatvorių žirkles jūs galite lengvai, be jokių įrankių, padalinti gaminį į dvi dalis.

    GARDENA akumuliatorinės teleskopinės gyvatvorių žirklės „THS 42/ 18V P4A“ komplektuojamos kartu su įkrovikliu ir 18 V POWER FOR ALL akumuliatoriumi. Šis rinkinys yra ”POWER FOR ALL” aljanso, kuris yra vienas iš didžiausių ir lyderiaujančių akumuliatorių aljansų, gaminys. Rinkinys gali būti naudojamas visuose 18V ”POWER FOR ALL” gaminiuose. Tai reiškia, kad jūs įsigiję šitą rinkinį su akumuliatoriumi ir įkrovikliu, galite naudoti jį visuose savo gaminiuose. Sutaupote pinigų ir visada išliekate lankstūs. Akumuliatorių techniniai duomenys
    Baterijos įtampa
    18 V
    Baterijos talpa
    2.5 Ah
    Gaminio matmenys
    Baterijos įtampa
    18 V
    Standartinė įranga
    Akumuliatorių skaičius komplekte
    1
    Pjovimo ašmenų ilgis
    42 cm
    Tarpas tarp dantų
    16 mm

    Charakteristikos
    SpalvaMėlyna
    Prekinis ženklasGARDENA
    Garantija

    Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

    Geriausia pirkti viską kartu!

    GARDENA AKUMULIATORINĖS TELESKOPINĖS GYVATVORIŲ ŽIRKLĖS THS 42/18V P4A
    + + +
    Komplekto kaina
    293,73 € / vnt.
    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.