TIK INTERNETU
BOSCH GYV. ŽIRKLĖS UNIVERSALHEDGECUT 50
Kodas: 3165140940535

BOSCH GYV. ŽIRKLĖS UNIVERSALHEDGECUT 50

145,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Optimalus našumas ir 80 % mažiau triukšmo: vidutinio dydžio gyvatvorėms genėti
Laidinis „Universal HedgeCut 50“ puikiai tinka vidutinėms gyvatvorėms genėti be jokio vargo. 91 dB garsą slopinančiame „ProSilence“ korpuse sumontuotas taupus 480 W variklis užtikrina optimalią galią ir veikimą esant mažoms energijos sąnaudoms bei veikia 80 % tyliau nei mūsų geriausios gyvatvorių žirklės. 50 cm ilgio lazeriu pjauti, deimantiniai ašmenys su 26 mm tarpais tarp dantų suteikia galimybę lengvai pjauti net 26 mm storio šakas, užtikrinat greitą ir įspūdingą rezultatą. Šios gyvatvorių žirklės puikiai tinka spygliuočių, ligustro, gudobelės ir putino gyvatvorėms genėti. Techniniai duomenys
Variklio galia
480 W
Pjovimo juostos ilgis
50 cm
Tarpas tarp dantų
26 mm
Tuščiosios eigos judesių skaičius
3.400 kust./min.
Masė
3,5 kg

Charakteristikos
SpalvaŽalia
Prekinis ženklasBOSCH
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

BOSCH GYV. ŽIRKLĖS UNIVERSALHEDGECUT 50
+ +
Komplekto kaina
183,99 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.