TIK INTERNETU
VALYTUVAS TRINKELIŲ AKUMULIATORINIS TEXAS WR1800
Kodas: 0000000476805

VALYTUVAS TRINKELIŲ AKUMULIATORINIS TEXAS WR1800

108,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Pristatymo galimybės:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Gamintojas
TEXAS
Variklis
18 V
Šepetėlio greitis
1200 aps./min.
Darbinis plotis
5 mm
Darbinis gylis
10 mm
Komplektacija
Su baterija ir įkrovikliu
Baterijos talpa
1.5 Ah
Baterijos tipas
Ličio jonų
Svoris
2 kg. Texas WR1800 yra lengvas ir paprastas naudoti akumuliatorinis trinkelių tarpų valytuvas. Su šiuo įrenginiu greitai ir veiksmingai pašalinsite piktžoles ir nešvarumus iš tarpų tarp trinkelių.

Besisukantis šepetys veikia 1200 apsukų per minutę greičiu, todėl lengvai pašalinsite piktžoles ir nešvarumus tarp plytelių.

Patogi reguliuojama rankena ir teleskopinis kotas. Bendras įrenginio ilgis 120 cm.

Su pilnai įkrautu 18 V / 1.5 Ah akumuliatoriumi galėsite dirbti iki 30 minučių, o pilnam įkrovimui reikia maždaug valandos.

Komplektą sudaro:

akumuliatorius
greitasis įkroviklis
metalinis šepetys
nailoninis šepetys.

Charakteristikos
Prekinis ženklasTEXAS
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

VALYTUVAS TRINKELIŲ AKUMULIATORINIS TEXAS WR1800
+ + +
Komplekto kaina
476,60 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.