TIK INTERNETU
AKUMULIATORINIS TRIMERIS IKRA ICBS2/2025
Kodas: 4010951785808

AKUMULIATORINIS TRIMERIS IKRA ICBS2/2025

299,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Galimi pristatymo būdai:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Praktiškumas, patogumas, aukšta kokybė ir patikimumas - tai savybės, kuriomis pasižymi "IKRA" sodo technika. Ši žoliapjovė, tai analogas visų pamėgtiem benzininiams trimeriams su dviračio tipo rankenomis. Patogesniam tranportavimui bei del vietos taupymo yra sumontuotas dviejų dalių kotas. Du 20V akumuliatoriai sukuria 40V galią, kas paverčia žolės pjovimą dar malonesniu ir ekologiškesniu.

Galia: 40V(2x20V) / 2 Ah

Variklis: Be šepetėliu "Brushless"

Darbo trukmė su lynu: iki 40 min.

Darbo trukmė su peiliu: iki 90 min.

Įkrovimo trukmė: 60 min.

Darbinis plotis: 340 mm/ 255 mm.

Pjovimo sistema: Tap'n'go 1.6 mm, 6 m. lynas/ diskas 3 ašmenų.

Žoliapjovės ilgis: 1,95 m.

Svoris: 3,8 kg

Garantija: 24 mėn

Komplekte: 2 akumuliatoriai, dvigubas greitas įkroviklis, pjovimo diskas, pečių diržas.


Vokietijos sodo technikos gamintoja IKRA Mogatec pristato pabaltijo rinkoms prekės ženklus Ikra Mogatec, Flexo Trim bei Tonino Lamborghini, kurie pasižymi aukšta kokybe, ilgaamžiškumu ir funkcionalumu. Įmonė savo sėkmę skaičiuoja nuo 1977 m. kai buvo pagamintas pirmasis trimeris. IKRA Mogatec gamykloje sumontuota moderniausia įranga, kuri gamina aukščiausios kokybės reikalavimus atitinkančias elektrines sistemas, sankabų sistemas bei guolių sistemas. Taip pat Mogatec gamykla gamina, pjauna lazeriu, grūdina bei galanda deimantu aukščiausios kokybės pjovimo peilius, kurie yra montuojami ne tik savo prekės ženklo produktuose, bet ir daugelyje kitu garsiausių pasaulyje prekės ženklų produktuose.

Charakteristikos
SpalvaPilka
Prekinis ženklasIKRA MOGATEC
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.