TIK INTERNETU
GARDENA AKUMULIATORINĖ ŽOLIAPJOVĖ EASYCUT 23/18V P4A
Kodas: 4078500054195

GARDENA AKUMULIATORINĖ ŽOLIAPJOVĖ EASYCUT 23/18V P4A

129,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Galimi pristatymo būdai:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Lengvas ir belaidis vejos pakraščių kirpimas, su akumuliatorine žoliapjove „EasyCut 23/18V P4A viskas įmanoma, kad jūsų vejos pakraščiai būtų tobulos formos. Netgi vietas kurias itin sudėtinga pasiekti! „EasyCut 23/ 18V P4A yra labai lengvos, todėl darbas bus labai komfortiškas. Jūs galite naudoti akumuliatorinę žoliapjovę ilgą laiką, bet jokio nuovargio. Veikimo laikas iki 45 min.(komplektuojamo akumuliatoriaus)

Lengvai ir greitai surenkamą žoliapjovę „EasyCut 23/18V P4A“ galima naudoti iškart. Prieš naudodami žoliapjovę, pritaikykite ją savo poreikiams – reguliuodami rankeną arba teleskopinį kotą. Tokiu būdu darbo pozicija bus visada vertikali ir nevarginanti.

Norite nupjauti žolę po kliūtimis? Lengvai pakeiskite pjovimo galvos kampą. Darbo metu akumuliatoriaus įkrovimo lygis visada matomas ant gaminio rankenos esančiame LED indikatoriuje. Nesijaudinkite dėl gėlių kurios auga vejos kraštuose, nuimama arba lengvai uždedama augalų apsauga apsaugos jūsų augalus.

GARDENA akumuliatorinė žoliapjovė „EasyCut 23 / 18V P4A“ komplektuojama kartu su įkrovikliu ir 18 V POWER FOR ALL akumuliatoriumi. Šis rinkinys yra ”POWER FOR ALL” aljanso, kuris yra vienas iš didžiausių ir lyderiaujančių akumuliatorių aljansų, gaminys. Rinkinys gali būti naudojamas visuose 18V ”POWER FOR ALL” gaminiuose. Tai reiškia, kad jūs įsigiję šitą rinkinį su akumuliatoriumi ir įkrovikliu, galite naudoti jį visuose savo gaminiuose. Sutaupote pinigų ir visada išliekate lankstūs. Akumuliatorių techniniai duomenys
Baterijos įtampa
18 V
Baterijos talpa
2.0 Ah
Baterijos tipas
Ličio jonų
Įranga
Akumuliatorių skaičius komplekte
1
Augalų apsauga
Taip

Charakteristikos
SpalvaMėlyna
Prekinis ženklasGARDENA
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

GARDENA AKUMULIATORINĖ ŽOLIAPJOVĖ EASYCUT 23/18V P4A
+ + +
Komplekto kaina
472,11 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.