TIK INTERNETU
BOSCH TRIMERIS ART 24
Kodas: 3165140837545

BOSCH TRIMERIS ART 24

76,99 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Galimi pristatymo būdai:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Pasiekite puikius rezultatus pasinaudodami nuolatine 400 W galia ir patogiu pusiau automatiniu valo tiekimu
Mygtuko spustelėjimu reguliuojamas žolės trumpinimas – ART 24 žoliapjovė pasižymi aukštomis pjovimo charakteristikomis, nestringančia, pusiau automatine valo rite, kuri sumažina rankinių reguliavimų poreikį, todėl galima dirbti nepertraukiamai. Paprastas perjungimas tarp pjovimo ir pakraščių lyginimo režimų sukamąja galvute. Šis patogus sodo įrankis yra neįtikėtinai lengvas, tik 2,6 kg, be to, jo kampas ir ilgis yra reguliuojami, o papildoma rankena sumažina apkrovą apatinei nugaros daliai. Jo galingas, didelių apsukų variklis užtikrina greitą ir švarią apdailą. Naudokite šį įrankį žolei ir piktžolėms pjauti, vejai trumpinti ir sodo pakraščiams lyginti. Techniniai duomenys
Variklio galia
400 W
Pjovimo skersmuo (vielutė)
24 cm
Aukščio reguliavimas
80 – 115 cm
Pjovimo sistema
Vielutės ritė
Pjovimo greitis
12.000 aps./min.
Ritė
1,6 mm x 6 m
Masė
2,6 kg

Charakteristikos
SpalvaŽalia
Prekinis ženklasBOSCH
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

BOSCH TRIMERIS ART 24
+ +
Komplekto kaina
106,23 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.