Kodas: 4078500048675

GARDENA LAPŲ/ŽOLĖS RINKTUVAS

142,99 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje ir parduotuvėse

Mažiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 142,99 €

Prekę turime šiose parduotuvėse:

    Galimi pristatymo būdai:

    (Pasirinkimas kitame žingsnyje)

    Nemokamas atsiėmimas parduotuvėje
    Pristatymas į namus

    Protingas sprendimas rinkti lapams ir kitoms nuokritoms
    Ruduo yra ne tik ryškių spalvų, bet ir nukritusių lapų rinkimo metas. Vejai būtinas deguonis, todėl joje neturi likti jokių lapų, kuriuos rinkti gali būti išties varginantis darbas. Su unikaliu GARDENA lapų ir vejos rinktuvu šis darbas tampa greitu, nesudėtingu ir patogiu. Ir jokio lankstymosi žemyn!
    Visus ant žemės esančius lapus galima patikimai surinkti dėl patogios šepečių sistemos - beveik be jokio triukšmo, nes prietaisas varomas stūmimo pagalba. Tokiu būdu jūs sutaupysite energijos ir tausosite aplinką. Rinktuvas taip pat tinkamas žolių nuopjovų ir kitai smulkiai medžiagai rinkti. Paprastas aukščio reguliavimas - parinkite tokį aukštį nuo žemės, kuris efektyviausiai rinks lapus. Darbas sode gali būti tikrai įdomus!
    Dėl ergonomiškos formos rankenos, gaminį lengva stumti ir laikyti.
    Kai surinkimo krepšys bus pilnas, tiesiog išimkite jį ištuštinimui ir vėl pritvirtinkite. Kai darbas bus atliktas, lapų ir vejos rinktuvas gali būti laikomas pakeltas - taip sutaupysite nemažai vietos. Aukštą kokybę užtikrina GARDENA 5 metų garantija.
    Naudojimosi instrukcija: GARDENA lapų ir žolės rinktuvas veikia kaip mechaninis grėblys, todėl yra draugiškas aplinkai. Besisukantys šepetėliai yra varomi rinktuvo ratų. Kietos dalelės, tokios kaip gilės, kaštonai, vaisiai ir pan. nėra surenkami. Lapų ir žolės rinktuvas tik iš dalies tinka lapuotiems augalams su stiebais ir dideliais lapais (pvz., kaštono lapai), nes jie gali strigti šepetėliuose. Renkant lapus asfaltuotame kelyje, gali tekti apeiti teritoriją keletą kartų, kad būtų surinktos visos dalelės.

    Charakteristikos
    SpalvaMėlyna
    Prekinis ženklasGARDENA
    Garantija

    Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

    Geriausia pirkti viską kartu!

    E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.