TIK INTERNETU
GARDENA AKUMULIATORINIS LAPŲ PŪSTUVAS POWERJET 18V P4A
Kodas: 4078500054324

GARDENA AKUMULIATORINIS LAPŲ PŪSTUVAS POWERJET 18V P4A

149,00 €/ vnt.

Būklė: Yra sandėlyje

*Dėmesio. Ši prekė yra užsakoma tiesiogiai iš tiekėjo, pristatymo terminas gali užtrukti iki 5-10 d. d.

Galimi pristatymo būdai:

(Pasirinkimas kitame žingsnyje)

Pristatymas į namus

Akumuliatorinis lapų pūstuvas „PowerJet 18V P4A skirtas greitai ir patogiai sutvarkyti jūsų soda. Šis universalus pūstuvas puikiai tinkamas naudoti sode ir aplink visą namą.
Pūstuvas daro įspūdį ne tik savo dizainu ir funkcionalumu, bet ir galingu pūtimo efektyvumu. Nesvarbu ar tai lapai, mažesnės šakelės ar žolės nuopjovos „PowerJet“ juos greitai nupūs. Dėka naujo dizaino ir didelio oro srauto, jūsų sodas atrodys prižiūrėtas ir tvarkingas. Pūstuvas sukuria maksimalų 7.9 kubinių metrų oro srautą per 1 min ir leidžia nupūsti apie 400 kvadratinių metrų plotą.
Priklausomai nuo naudojimo ir sodo dydžio, pūtimo greitis ant pūstuvo gali būti reguliuojamas individualiai. Dėka mažo svorio dirbti su pūstuvu ypač patogu ir lengva, net per visą maksimalų pūstuvo darbo laiką nuo 13 iki 23 minučių, o tai priklauso nuo pūtimo galios. Pūstuvas turi puikų balansą naudojimo metu, todėl riešuose ir rankose nejausite nuovargio. Tai dar labiau sustiprina puikią gaminio ergonomiką. Puikiai matomas LED indikatorius, parodo dabartinį akumuliatoriaus įkrovimo lygį.
Šis rinkinys siūlo dar daugiau, komplektuojama kartu su pūtimo priedu, kuris susiaurina pūtimo srautą, taip jį padidindamas. Dėka šio antgalio, lengviau išpūsti sunkiai prieinamus kampus ir lengviau nupūsti prilipusius lapus.

Akumuliatorinis pūstuvas „PowerJet“ 18V P4A“ komplektuojamos kartu su įkrovikliu ir 18 V POWER FOR ALL akumuliatoriumi. Šis rinkinys yra ”POWER FOR ALL” aljanso, kuris yra vienas iš didžiausių ir lyderiaujančių akumuliatorių aljansų, gaminys. Rinkinys gali būti naudojamas visuose 18V ”POWER FOR ALL” gaminiuose. Tai reiškia, kad jūs įsigiję šitą rinkinį su akumuliatoriumi ir įkrovikliu, galite naudoti jį visuose savo gaminiuose. Sutaupote pinigų ir visada išliekate lankstūs. Akumuliatorių techniniai duomenys
Baterijos įtampa
18 V
Baterijos talpa
2.5 Ah
Specifikacijos
Pūtimo greitis
100 km/h
Vibracijos ir triukšmo duomenys
Garso galios lygis, garantuotas (LWA)
96 dB(A)

Charakteristikos
SpalvaJuoda
Prekinis ženklasGARDENA
Garantija

Į pardavėją dėl atsiradusių prekės trūkumų galima kreiptis per 2 metų laikotarpį nuo įsigijimo datos (įstatyminė kokybės garantija). Prekės gamintojo garantiniai įsipareigojimai galioja tik tuo atveju, jei nepažeistos prekės eksploatavimo sąlygos. Prieš naudodamasis preke pirkėjas turi atidžiai perskaitykite prekės eksploatavimo instrukciją, jei tokia yra.

Geriausia pirkti viską kartu!

GARDENA AKUMULIATORINIS LAPŲ PŪSTUVAS POWERJET 18V P4A
+ + +
Komplekto kaina
192,26 € / vnt.
E. parduotuvės prekių kainos, nuolaidos ir asortimentas gali skirtis nuo esančių fizinėse parduotuvėse „Žalia stotelė“ ir „Žaliasis centras“. Prekių likutis sandėlyje ir e. parduotuvėje gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį, o už prekių neatitikimą - pinigų skirtumą grąžinsime. Pinigų grąžinimo terminas 14 d. Prekių spalva, dydis ir kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių aprašymu. Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.